שנה טובה לכולם מדבי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

15/10/2008 | 14:46 | מאת: דבי

שלום מנדי ! שלום לדניאלה ! מה שלומכן ? איך עבר לכן החג והחשוב ביותר איך המרגש ? אני אחרי זריקה איפידורלית אחת כי אני צריכה בסוף החודש לעשות עוד אחת יש הטבה משמעותית לא יכולתי לעמוד או לשבת או לשכב מהכאבים ברגל אחרי הזריקה זה ממש עולם אחר ! אבל !!! כנראה בגלל חלופי מזג האוויר כל הגוף כואב כולל הבירכיים. אין ברירה אני לוקחת משככי כאבים ואני מקווה שתהיה הטבה. כך הכל בסדר. היה לי מאוד חסר הפורום. אני שמחה לשמוע ממנדי היקרה!! שתהיה לכולם שנה טובה ללא כאבים מאחלת דבי

15/10/2008 | 18:56 | מאת:

דבי יקרה, אני ממש שמחה לשמוע שהזריקה עזרה לך באופן משמעותי - זה בהחלט מעודד אחרי שניסית דברים אחרי שלא השפיעו. גם אם יש כאבים אחרים שמתעוררים, מאוד חשוב להזכיר לעצמך שהזריקה השפיעה לטובה כי כשיש הרבה כאב, קל מאוד לשכוח מהשינויים לטובה, גם אם הם קטנים ביותר. זה אכן לא מפתיע שיש לך כאבים מפרקיים בגלל שינוי מזג האוויר - מוכר לי היטב ולפעמים אני חושבת שאוכל להרוויח כסף לא רע מלחזות מראש את מזג האוויר.... לסוג כאב הנובע מהקור כדאי לנסות להקל גם בשימוש בחום ולפעמים גם משחה כמו וולטרן יכול לסייע. גם אם הדברים הללו לא משפיעים על ה"כאבים הגדולים", שווה לנסות את הדברים הפשוטים לכאבים שסביב. לבינתיים, אודה לך מאוד על האיחולים החמים ואאחל לך שנה עם כמה שיותר רגעים שמחים.... מנדי