למי יש נסיון בטיפול ב- Auriculotemporal neuralgia

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

08/09/2008 | 00:01 | מאת: כאבעז

האם למישהו נסיון בטיפול לא תרופתי ? האם מוכר לכם מומחה בנושא ?

08/09/2008 | 11:53 | מאת: דניאלה

שלום רב, לרוב קשה להתמודד עם המצבים הללו ללא סיוע של טיפול תרופתי כלשהו. ניתן לשלב טיפול תרופתי ולא תרופתי אך לנסות ולהסתמך על גישה שהיא לא תרופתית בלבד לרב זה לא קל, אם כי זה בהחלט תלוי בעוצמת הכאב ובאופי של האדם. אישית אני ממליצה לפנות באופן מסודר למרפאת כאב גדולה באחד מבתי החולים הגדולים באיזור המגורים, ולקבל טיפול מסודר ע"י הצוות שם. אם בכל זאת רוצים ללכת על גישה אחרת, אפשר לנסות ללכת לפסיכולוג רפואי המתמצא בטיפול בכאב ולנסות ללמוד טכניקות של התמודדות עם כאב כגון ע"י היפנוזה או דימיון מודרך, ולראות איך זה עובד, אבל צריך להבין שזה דורש הרבה השקעה מצידך, משמעת עצמית ותרגול ולוקח זמן עד שרואים תוצאות, כך שזה לא מתאים לכל אחד, ולכן כדאי אולי לשקול בזמן הביניים כן להעזר במשאבים הקונבנציונלים יותר, ולו רק כדי לסבול פחות