שלפוחיות מים על העור

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

07/08/2008 | 12:30 | מאת: alsi

אבי סובל מזה מספר שנים מבועות מים שמופיעות על הברכיים. פעם בצד שמאל וכשצד זה מתרפא זה מופיע בצד ימין. השלפוחיות מופיעות לפני ראש השנה נעלמות וחוזרות לפני פסח.לפני זמן קצר הן הופיעו בזרועות. היינו אצל רופאים רבים. אף אחד לא יודע מה זה ולאן שייך. חשבנו על אלרגיה כי זה מופיע רק בשתי עונות אבל הרופאים לא יודעים. היינו אצל רופא עור, אצל רופא משפחה אצל כרורג. כולם אובדי עצות ואפילו לא רושמים תרופות כי הם לא יכולים לפענח את התעלומה. אבי לא שינה את התזונה שלו, ואין לנו שום מושג מה יכול להביא לתופעה. האם מישהו שמע, או מכיר את התופעה יכול לעזור לנו.

08/08/2008 | 12:50 | מאת: דניאלה

אלסי שלום, האמת היא שלא הגעת ממש למקום הנכון, שכן זהו פורום של תמיכה לכאב, וכאמור לא אלו התלונות שמהן סובל אביך. אולם אם כבר הגעת לכאן,מה שאוכל לייעץ הוא שבפעם הבאה בה קיימות שלפוחיות התייעצו עם רופא מומחה למחלות זיהומיות- יתכן וכדאי יהיה לקחת נוזל מהשלפוחית ולבדוק אותו לוירוסים מסוימים כמו הרפס או אנטרוירוס. במקביל אולי יהיה מקום לבדוק את אביך גם לבעיות זיהומיות סיסטמיות שיכולות לגרום הופעת שלפוחיות. אפשרות נוספות,פחות סבירה, אבל אולי גם שווה בדיקה, היא להתייעץ עם אימונולוג- בשאלה שקיימת בעיה /מחלה /ירידה במע' בחיסון שגורמת להתפרצויות הללו. בהצלחה