מרפאת כאב אסותא

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

03/08/2008 | 11:31 | מאת: ר.ת

שלום, האם מישהו מחברי הפורום שמע או ביקר במרפאה הנ" ואם כן אשמח לקבל חוות דעת תודה

06/08/2008 | 19:14 | מאת:

שלום רב, אוכל לנסות לסייע יותר אם תצייני מי מנהל את מרפאת הכאב באסותא. מחכה לשמוע ממך, מנדי

17/08/2008 | 12:27 | מאת: רוחמה

מנדי שלום הייתי והמליצו לי על לידוקאין.באנפוזיה האם שמעת על כך ומה הניסיון בהשקטת כאבי תופת. מייד אחרי הביקור שם מצבי הורע והזמנתי רופא ממוקד. הנ"ל הזריק לי פפברין שמעט הצליח להשקיט את הכאבתים ואיפשר לי קצת לישון באותו אחה"צ. האם זה מוכר כריפוי ואיך אפשר לקבל בקביעות. אני מתייעצת בך כ כרגע אין לי בשום סמכות רפואית להתייעץ התשובה שלהם היא תתרגלי למצבך הקשה איך אפשר שלך