שאלה נוספת לאמיר

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

21/07/2008 | 12:17 | מאת: א"ב

אמיר שלום תודה על השיתוף שלך אותנו. יש לי המון שאלות אך אני אתמצת כמה שאפשר. 1.כיצד היו היציאות שלך לפני שגילית את הפרזיטים? 2.האם היית בחו"ל?כי הרופא טוען שרק שם אפשר להידבק בפרזיטים שונים , אצלנו בארץ זה לא קיים. 3. מאיזה כאבים סבלת לפני , בן כמה אתה? 4. האם רזית בתקופה לפני הטיפול?אם כן כמה? לתשובתך אודה

22/07/2008 | 00:08 | מאת: אמיר

לא כל הפרזיטים / הבקטריות והרעלנים תוקפים את מערכת העיכול. אני אובחנתי רשמית כחולה פיברו'. היו לי כאבי ת-ו-פ-ת בבטן אבל ללא שילשולים בכלל וגם לא שאר תובפעות מעיים. הייתה לי גם חולשה תמידית. היו לי כאבים חדים כמו סכין בחגורת הכתפיים וגם כל מיני כאבים נודדים בכל מיני מקומות כולל בית החזה, ראש, שיניים ואגן. כן הייתי בחו"ל וייתכן ששם נדבקתי אבל אפשר בהחלט להדבק גם בארץ - בטח בקנדידה. לפני שמישהו אמר לי במקרה שיכול להיות שהבעייה שלי נובעת מפרזיטים לא ידעתי אפילו מה זה. לאחר הבדיקה הבנתי את מקור הבעייה וזאת היתה כבר הדרך לפתרון. אני בן 31 וכן ירדתי מעט במשקל אבל לא מאד משמעותי.

22/07/2008 | 20:35 | מאת: א"ב

שלום אמיר האם כל הכאבים חלפו עם הטיפול בפרזיטים? איזה טיפול קיבלת?