חרדה מלווה בכאבים גופניים חזקים מאוד

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

08/07/2008 | 18:38 | מאת: רוני

הנני בן 47 סובל מחרדה המלווה בכאבים עזים בכל הגוף אבל כל פעם במקום אחר הנני מטופל בבריאות הנפש הכאבים כבר מעל 23 שנים ואני סובל עקב זה אני כמעט ולא עובד הכנסתי היא 380 ש"ח לחןדש מה אפשר לעשות? נכות כללית או משהוא אחר תעזור לי בתודה מראש

09/07/2008 | 17:37 | מאת:

שלום רב, כולנו כאן יודעים עד כמה קשה לשאת כאבים ללא הרף וצר לי על כל מה שאתה עובר. זה בוודאי מאוד מפחיד להיות במצב המשולב של חרדה יחד עם כאבים. ציינת שאתה מקבל טיפול במסגרת בריאות הנפש וזה בהחלט חשוב לעזור לך להתמודד עם המצב המורכב בו אתה נמצא. אני הייתי מתייעצת עם המטפלים שלך במסגרת בריאות הנפש אם הם חושבים שיכולים להקל עלייך במרפאת כאב, כחלק מכל הטיפול שלך. אם ביחד אתם מחליטים לעשות זאת, לדעתי חשוב שיהיה תמיד קשר בין מי שמטפל בך בבריאות הנפש לבין מרפאת הכאב- אם אכן תחליטו יחדיו שזה כיוון ששווה לבדוק (זכור שאינני אשת מקצוע ואני רק מביעה כאן את דעתי!). האם אתה מוכר בדרך כלשהי ע"י ביטוח לאומי? כשאשמע את תשובתך, אנסה לסייע כמיטב יכולתי. לבינתיים, תחזיק מעמד, מנדי