מריחואנה רפואית? מסוכן עם ליריקה ואלטרולט?!

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

27/06/2008 | 16:34 | מאת: חן

לכל מי שמיודע בנושא. האם מריחואנה, יכולה להחמיר את המצב או להזיק בריאותית, כשנלקחת באותה זמן תרופה אחרת, כמו הליריקה, או האלטרולט? יש לי פיברומיאלגיה כבר שלוש שנים ושמעתי לא מזמן על המריחואנה לחולים במחלה כרונית אך לא הצלחתי להבין האם יש סיכון בשילוב הטיפולים הללו.... אשמח אם תענו לכך. תודה. אני מטופל כרגע עם ליריקה ואלטרולט, אבל רק השבוע אני מתחיל לקחת את שתיהן בו זמנית. האם זה גם מסוכן? האם זה טעות לקחת את שתיהן ביחד? תודה מראש

30/06/2008 | 13:45 | מאת:

שלום רב לך חן, עניתי לך כבר על שאלה זו במייל אך אם יש לך עדיין שאלות בנושא - אתה מוזמן לשאול. בהצלחה רבה, מנדי