שאלתי מופנית למנדי. תודה מראש!

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

25/06/2008 | 12:46 | מאת: לירון

מנדי שלום, אני בת 26. לפני כ-4 שנים עברתי ניתוח לפריצת דיסק בגב תחתון. מאז הניתוח חיי השתנו כליל.התפיסות אומנם כבר אינם אך את מקומם תפס הכאב הכרוני השורף שאיננו מרפה והוא תופס מקום מרכזי בחיי ועוצר אותם. אינני מסוגלת לנהל חיים נורמלים היות וקשה לי לשבת לזמן ממושך הישיבה פשוט הורגת אותי. בעצם כל פעילות מאומצת מעבר למה שאני מסוגלת גורמת לי לכאב שיכול לשתק גם ללילה שלם. אינני עובדת. אני לומדת מהבית. מאז הניתוח לא יכלתי לחיים רגילים. טופלתי אצל פרופ' ניב ז"ל שתמך בי בכל המובנים. מאז שנפטר היה קשה לי למצוא רופא אחר עד שהגעתי לכנס שנערך לזכרו ושם התרשמתי מאוד מפרופ' אייזנברג שמלבד שהוא רופא מבריק הוא גם אדם מקסים ותומך. כרגע אנחנו עורכים סידרת בדיקות מההתחלה כמו mri ומיפוי ואני מטופלת בריליקה. שאלתי הראשונה היא היכן ומתי מתקיימות פגישות תמיכה? אשמח אם תוכלי להסביר לי מעט עליהן. שאלתי השנייה היא: השבוע קיבלתי תשובות מוועדה שנערכה בביטוח לאומי והם ביטלו לי לגמרי את אחוזי הנכות הזמניים. מבחינתם אני כשירה לגמרי לעבוד כמו כל אדם רגיל (וזה אבסורד). אני מאוד כועסת ובייחוד מודאגת..אינני יודעת מה לעשות. כמובן שאנסה לערער על ההחלטה. האם לפי הידע שיש לך יש טעם להילחם? הרי הרופא שנמצא בוועדה בקושי בודק ומקשיב ורק מנסה לנפנף החוצה. אודה מאוד לתשובתך!

30/06/2008 | 13:58 | מאת:

הי לירון, לדעתי בהחלט כדאי לך לערער על ההחלטה ולהביא רופא ממומחה לטיפול בכאב. אני מתארת לעצמי עד כמה הרגשת נטושה לאחר הרצח הנורא של פרופ' ניב. אני שמחה שהוא תמך בכל המובנים ואני מקווה שתוכלי למצוא רופא שיוכל לעזור לך. כיום, המרפאה באיכילוב מנוהלת ע"י רופא נפלא בשם ד"ר סילביו בריל. הוא לא רק רופא מצוין הוא גם אדם מקסים ואני חושבת שכדאי לך לשקול פנייה אליו. לגבי הקבוצות, אנו עומדים לפתוח קבוצה נוספת אך יש כבר רשימת המתנה ארוכה ולכן, איני יכולה להתחייב שיהיה מקום עבורך. אם תעשי חיפוש באתר זה על קבוצות התמודדות/קבוצות תמיכה - את תמצאי בפורום לא מעט מידע. אם תרצי מידע נוסף, את מוזמנת לפנות אלי בכל עת. בהצלחה רבה ומחזיקה לך אצבעות, מנדי