שאלה דחופה וחשובה..!! בקשר "לליריקה"..

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

23/06/2008 | 10:23 | מאת: יריב

האם בטוח שהתרופה כלולה בסל הבריאות והיא ניתנת לכל דורש הסובל מנוירופתיה?? הרופא שלי טוען בכל תוקף שהתרופה לא תאושר לי,על אף הכאבים שלי..זה יתכן?? מה אני אמור לעשות......???

24/06/2008 | 03:02 | מאת: יוסי

שלום יריב אם הרופא שלך יכתוב במפורש שניסית דברים אחרים ושום דבר לא עזר לך אז רוב הסיכויים שזה יאושר הם פשוט מנסים לדחות את מי שמצליחים אבל אם הם רואים שאתה ממש צריך את זה הם יאשרו מנסיון בברכת רפואה שלמה ושלא נצטרך לא את הרופאים ולא את התרופות יוסי

25/06/2008 | 18:39 | מאת: יריב

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות שלך להודעה שלי...!!! שנית,קיבלתי אתמול אישור לליריקה לשנה (???) אמא שלי מסתבר הלכה לקופ"ח ועשתה שם צעקות ובלגנים..!! (איזה מזל שלא הייתי איתה חח) כשהיא סיפרה לי על הפדיחה שהיא עשתה בקופ"ח די התעצבנתי..!! אבל היא הסבירה לי שאין מה לעשות.. יש דברים שרק ככה צריך..!! דבר שאני ידעתי תמיד אגב,אבל היום זה קורה לצערי לעיתים תכופות..רק שדי עצוב לי, שבמצבי הבריאותי כיום,כשאין לי ממש כוח פיזי ובעיקר נפשי להלחם על כל פיפסס קטןן,אבל איך אמרת יוסי..אהבתי נורא את המשפט שכתבת לי..!! "שלא נצטרך לא את הרופאים,ולא את התרופות..."!!! ומאחל לכוווווווווולנו רק בריאות והמון המון אושר פנימי (שזה הכי חשוב........!!! :-))))

30/06/2008 | 13:48 | מאת:

שלום יריב, אין לי צל של ספק שהתרופה נכנסה לסל מכיוון שפעלתי להכנסתה יחד עם עוד שתי תרופות לטיפול בכאב. לגבי אופן המתן - עד לאישור סל הבריאות השנה, היה אפשר רק לקבל את התרופה לאחר התנסות בעוד מספר תרופות - כיום, יש שינוי והרבה יותר קל לקבל את התרופה. אם תיכנס לאתר העמותה למאבק בכאב אתה תראה בחלון החדשות את חוזר המנכל שיצא לאחר פירסום רשימת סל התרופות ובו יש הסבר לגבי אופן המתן. אני מציעה לך להדפיס מסמך זה ולהגישו לרופא שלך. אגב, מאיזה קופת חולים אתה? מנדי