האם יש פתרון למיגרנה?

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

20/06/2008 | 10:51 | מאת: חוה

שלום אני סובלת ממיגרנה , ורציתי לשמוע האם יש פתרונות למיגרנה? תודנ, חוה

22/06/2008 | 19:19 | מאת:

שלום רב, האם את סובלת ממיגרנות באופן קבוע? באיזו תכיפות? יש כיום טיפולים רבים למיגרנות ודרכים שונות לטפל בבעיה זו. האם אי פעם קיבלת טיפול למיגרנה? אם הבעיה מפריעה לך בתפקוד ומקשה עלייך, אני ממליצה לך לפנות למומחה לכאבי ראש. מומחים מן הסוג הזה הם בדרך כלל נוירולוגים המתמחים בתחום זה ואני מאמינה שיוכלו לנסות להקל עלייך. חשוב מאוד לדעת כשאת ניגשת לטיפול שכאשר מטפלים בכאב, זה יכול לקחת זמן עד שמוצאים את התרופה או שילוב הטיפולים/תרופות שיקל עלייך ולכן, חשוב להתמיד ולעקוב אחר המלצות הרופא ולחזור אליו על מנת לתת לו הזדמנות לסייע לך. אם יהיו לך עוד שאלות - אנו כאן לרשותך. מנדי