סובל מנוירופתיה בשלב סנסורי מתקדם שואל לגבי ניידות

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

18/06/2008 | 10:33 | מאת: דוד

אבקש עצה היות ואני סובל מקשיי הליכה ובעיות שריר ברגליים בבדיקת QST נמצא פגיעה בסיביי העצב הקטנים המחלה מחריפה והכאב מגיע כבר עד השוקיים עם תוזות לא רצוניות של השרירים מתבטא בקשיי הליכה ונפילות מה ניתן לעשות כדי לבקש ניידות מביטוח לאומי? ומה הן אחוזי הנכות לגביי ניידות ולגביי נכות כללית? יש לציין שאני סובל מאוד ואני כעמט לא יוצא מהבית וכן מה לגביי התפתחות המחלה בתודה ובברכה דוד.

19/06/2008 | 23:14 | מאת: ר.

שלחתי לך מייל לאי- מייל הפרטי שלך.

22/06/2008 | 19:10 | מאת:

שלום דוד, צר לי על הסבל שאתה עובר ועל הקושי שאתה חווה כתוצאה מכך שאינך יוצא כמעט מהבית. אני יודעת עד כמה שזה קשה ורק מאחלת לך שאם הזמן תצליח לצאת החוצה, גם אם זה רק לכמה דקות. אין מה לומר - גם כמה דקות שמש נותנים המון כוח להתמודד עם כל מה שנגזר עלייך. אני יודעת שהשמש מסייעת בשיפור המצב הרוח, גם אם זה רק עוזר רק לקצת זמן- זה נותן כוח. אינני מתמחה בקביעת אחוזי נכות ולכן, אינני יכולה לענות על שאלתך מבחינת כמה תקבל - זה תלוי מאוד במקרה הספציפי שלך ובמצב של הנוירופתיה הסנסורית. פגשתי עוד שתי נשים הסובלים מאותה בעיה וידוע לי שאחת מהן פנתה וקיבלה הכרה מביטוח לאומי. לידיעתך, אתה יכול להתקשר לביטוח לאומי ולבקש פגישת התייעצות בנושא הגשת תביעה והם ינסו לענות על שאלותייך. . כמו כן, ישנם עורכי דין המתמחים בתחום זה אשר נותנים ייעוץ בחינם. בנוסף לכל זאת, ישנם פורומים המתמחים בנושא של תביעות לביטוח לאומי.