כאבי ראש...

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

13/06/2008 | 14:58 | מאת: דניאל

שלום! רציתי לדעת אם יש קשר בין כאבי חוש או חולשות אחרות באיזור האוזניים לפלאפון!?

13/06/2008 | 16:00 | מאת: דניאל

"כאבי ראש"

13/06/2008 | 19:51 | מאת: דניאלה

דניאל שלום, בנושא של נזקי ותסמיני פלאפונים עדיין יש עוד סימני שאלה רבים. יש להבדיל בין נתונים שצצים בתקשורת, כאלו שמקושרים נסיבתית לטלפונים סלולרים, כגון דיווחים ע"י אנשים שמספרים ששוחו בטלפון וחשו תחושות כאלו וואחרות, לבין הוכחה מדעית מקובלת במחקר מבוקר השוואתי שאכן תראה קשר מובהק בין השימוש, משך השימוש, הקרבה של המכשיר, והתלונות- שזה עדיין לא בנמצא. עם זאת, בהחלט ישנם דיווחים לא מוכחים מחקרית, על כאבי ראש, בחילה וכו', אשר כנראה ניתנים להפחתה/ביטול על ידי שימוש באוזניות ולא בטלפון צמוד אל האוזן, וגם כאשר בוחרים את סוג האוזניות ישנן כאלו שאמורות להיות יותר בטיחותיות מבחינת סינון הגלים-אני בטוחה שבכל חנות אלקטרוניקה יכולים להסביר את זה טוב ממני. כל טוב