מדבקות LIFEWAVE

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

03/06/2008 | 17:20 | מאת: שלמה

שלום רב, האם משהו מחברי השתמש במדבקות LIFEWAVE והן גם עזרו לכאבים עמוקים עיצביים תודה

03/06/2008 | 18:49 | מאת: דניאלה

שלמה שלום רב, אישית אני לא מכירה את המדבקות הללו, אך לפי מה שכתוב באתר של החברה, ולמרות המילים היפות של ננוטכנולוגיות וכו', סה"כ מדובר על איזשהו מנגנון של מדבקה הפועלת על חום/קור ואשר מיועדת להקל כאבי שרירים, התכוצויות וכד' ואינה מתימרת לסייע לכאב עיצבי, לפחות לא לפי הניסיון הקיים אצלם, והאמת למה להוציא כסף ולפרנס את החברה הזו רק בגלל הפרסום המוצלח אם אפשר בכל בית מרקחת להשיג רטיות ששמים במיקרוגל לחימום ו/או בפריזר לקירור להשגת אותו אפקט, מן הסתם ברבע עלות, עבור מי שטיפול על ידי חום או קור מקומי יעיל עבורו. כמובן שאם זה לא עוזר, אז לא משנה איך קוראים לשיטה או למנגנון, הרי התוצאה הסופית היא אותו דבר.

04/06/2008 | 15:32 | מאת:

הי שלמה, אם זה המדבקות שאני חושבת עליהם, אני יכולה לקשר אותך למי שמייבאת אותם. קראתי מספר מחקרים הקשורים למדבקות הללו ואם תרצה את הפרטים של אשת הקשר - תודיע לי , אך עלי להדגיש שמסירת הפרטים אינו מהווה כל המלצה מצידי לגבי המדבקות. מקווה שאתה בתקופה יחסית טובה, מנדי

05/06/2008 | 17:00 | מאת: רוחמה

מנדי ודניאלה שלום לפני כ-10 ימים אושפזתי וחוברתי למכונה המזליפה מורפיום חזרתי הביתה במצב נורא. בבית חולים כל ה-3 ימים רק צעקתי שינתקו אותי מהצינורית ומהמורפיום והרופאים רק הגדילו את המינון. כתוצאה מכך מצבי החמיר לאין ערוך התעוררו בי כאבים שלא היו קודם. ואלה שהיו החמירו נורא. כך שמצבי כרגע שאני רוב הזמן במיטה, וגם שם סובלת מכאבים ואז שמעתי על המדבקות האלה ובטיפשותי הרבה רכשתי אותן כי שמעתי אליהן נפלאות. מהרגע ששמתי אותן וזה לפני כ-4 ימים הכאבים בלתי ניסבלים וחמורים עוד יותר ,והצעקות הן עד לב השמים. ולכן בעלי היקר שלמה כתב את המייל. כמובן שאני מאתמול בצהרים ללא המדבקות שעוד החמירו את מצבי עד כדי אי יכולת ללכת ללא עזרה גם עם ההליכון. אני לא יכולה להתכופף לנעול נעלים, אינני יכולה תסלחנה לי אפילו לשבת בשרותים. הסכום שהוצאתי בטיפשותי הוא עצום, עם הבטחה שתהיה אפשרות לקבל בחזרה את החלק היחסי. אינני יודעת מה גרם למצב האם המדבקות לכאבים או המדבקה לניקוי הגוף מרעלים בכל זאת המצב עוד יותר גרוע. תודה שעניתן לבעלי

05/08/2008 | 00:23 | מאת: יוני-דוקטורנט לכימיה

אני רוצה לציין כאן, שבגלל שאמא שלי קיבלה הצעה לרכוש את המדבקות האלה וביקשה שאבדוק את הנושא, נכנסתי יותר לפרטים וקראתי את הדברים שלייף וייב טוענים. בתור אחד שמתעסק בננו-טכנולוגיה וקצת מבין בדברים שהם טוענים שהם עושים אני רוצה להגיד שמדובר בלא יותר מאוסף של מילים מפוצצות שאין מאחוריהם שום כיסוי. הם לא מציגים תוצאה אחת שלהם אלא רק מפנים לאינספור מאמרים (לגיטימיים) כדי ליצור איזהשהוא מצג שווא של מוצר שנחקר מדעית. יתרה מכך, מתוך הידע שלי בתחומים האלה אני לא מאמין שאת מה שהם טוענים ניתן בכלל לעשות. שקר , רמאות , שרלטנות