כאבי פריצת דיסק.

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

28/01/2006 | 08:17 | מאת: אני

אימי בת 73 חולת פרקיסון וסובלת מפריצת דיסק כבר 4 שנים. בסי.טי ראו שינויים ניוונים קשים בעמוד השדרה שלה. אמא שלי סובלת מאוד,היא כל יום נוטלת percoset, oxycontin,m.i.r ונרות וולטרן אך כלום לא עוזר וכאב זה ממש מרתק אותה למיטה ולצערי נותן לפרקינסון יותר להחמיר כי היא משתדלת לא לזוז. לאחרונה היא התחילה לנטול מדבקות דורוג'סיק אך גם לא ניראה שעוזר.יש לציין שאת כל הטיפול לכאב היא מקבלת מהרופאה שלה שבמרפאת כאב. מה אני יכולה לעשות להקל עלייה?היא ממש מיואשת ולי כואב הלב לראותה סובלת. תודה מראש.

29/01/2006 | 15:53 | מאת:

שלום רב, אין ספק שנשמע שאמא שלך עוברת גיהנום. היא באמת לוקחת הרבה תרופות נרקוטיות חזקות שאמורות לעזור. האם היא לוקחת רק דורוג'סיק או שהיא מערבבת את זה עם עוד משהו. לפעמים, עודף תרופות גם יכול להזיק אך מצד שני-אסור לפחד מהתרופות הללו כי הן נועדו לעזור. האם אימך מקבלת טיפול פיזיוטרפי? אני הייתי חושבת שאם היא מסוגלת להגיע לבריכה מיוחדת, למשל בבית חולים, שהידרוטרפיה יכולה לעזור-זהו למעשה פיזיוטרפיה עדינה במים. באיזה מרפאת כאב היא מטופלת? האם היא מקבלת עזרה מפסיכולוג רפואי? אנסה לחשוב ביחד איתך כיצד ניתן לעזור. מנדי

29/01/2006 | 19:01 | מאת: אני

אשמח אם תוכלי לסייע לי בעניין. כי אימי כבר נואשת ואני אחרייה.

29/01/2006 | 19:34 | מאת:

הי לך, אני לא יודעת אם אני יכולה לעזור אך אני מציעה לך שנדבר בטלפון ונחשוב יחדיו כיצד להמשיך מכאן, בסדר?

01/02/2006 | 17:54 | מאת: healthkeep

בקשר למחלת הפרקינסון - האם שמעת על טיפול DBS? זהו ניתוח יחסית נפוץ היום והוא נכנס גם לסל הבריאות... אני יכול לקשר אותך עם חוקר מבריק מהמרכז לחקר המוח, שחוקר לפיתוח והבנה של הניתוח החדשני הזה. יש כל הזמן חידושים והניתוח נעשה מדוייק ובטוח יותר. הייתי בהרצאה שלו השבוע, והוא הראה שם סרטים מדהימים על חולים שחזרו לרקוד! גילו גם שהניתוח עוזר גם לתסמונת טורט ולעוד מקרים רבים של חוסר איזון מוטורי. למי שמעוניין, healthkeep