מכשיר TENS לברך כואבת

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

12/05/2008 | 23:48 | מאת: טובה

האם מכשיר ה-TENS יעיל גם לכאבים בברך ואם כן איך מחברים את 4 המדבקות?

13/05/2008 | 17:13 | מאת: דליה

המכשיר יעיל ובטוח לכאבי ברך הוא פוגעה במגבלות מסוימת במחוללים של הכאב ממולץ מאוד מאוד

13/05/2008 | 18:01 | מאת: דניאלה

טובה שלום, בהמשך לתשובתה של טובה, ה- TENS עשוי בהחלט להקל כאבי ברך, אולם יעילות המכשיר תלויה פרט מאשר כמו בכל טיפול אחר, שזה קצת מזל, שכן אין טיפול שעוזר לכולם או בכל מצב מסוים, הרי שיש חשיבות רבה גם למיקום המדבקות וגם לכיונון של המכשיר עצמו-תדרים,עוצמות,רצף פולסים. ההבדל לעיתים בין הקלה לאי השפעה יכול להיות המיקום. יש המניחים ישירות על מקום הכואב לעומת כאלו המניחים על מוצע העצבים המוליכים לאיזור הכואב ואפשר אפילו להניח גבוה יותר דהיינו בעיצבוב עליון-כלומר מיפשעה, כלומר לשאלתך לגבי מיקום המדבקות, זה דבר חשוב ולא הייתי עושה זאת לבד, במיוחד שגם צריך לכוון את המכשיר ואני ממליצה בפעם הראשונה להתייעץ עם מי שהמליץ על המכשיר- רופא מטפל, פיזיוטרפיסט וכו',כל טוב

23/05/2008 | 19:59 | מאת: שרי

שלום רב, אפשר לשמוע קצת יותר על המכשיר? ומי משווק/ מטפל באמצעותו? וגם לאיזה איזור בגוף הוא נועד ? תודה ושבת שלום.