אתר לחוליי rsd לכל המעוניין

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

11/05/2008 | 13:57 | מאת: ירון לוי

בס"ד השלום והברכה!!! לכל חוליי מחלת rsd , אני כחולה קשה במחלה זו, מנסה לרכז מאמרים,כתבות, וכל חומר כתוב היכול לעזור לכולנו. הרעיון הוא לרכז חומר בנושא, במיוחד שמחלה זו קשה מאוד הן לאיבחון, והן לריפוי. קישור לאתר: www.yarnechim.fav.co.il

03/06/2008 | 19:13 | מאת: רותם

היי ירון גם אני סובלת קשה ולאחרונה התפשטה התסמונת למרות כל הניתחים שעשיתי כולל שיקום בבית לוינשטין מצבי הולך ומדרדר יום בבבית שבוע מאושפזת אם תהיה לך כתבה על חולים שעברו ניתוח ומצבם נעשה בכי מר כשלי אודה לך אם תכתוב לי על כך