קרניו סקראל

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

05/05/2008 | 17:32 | מאת: שלמה

שלום רב, האם מישהו עבר טיפול ב-קרניו סקראל לבעיה עיצבית כרונית עם כאבים נירופטיים קשים בכל הגוף אשמח לקבל תגובות

05/05/2008 | 18:12 | מאת: דניאלה

שלמה שלום, שיטת הקרניו-סקרל, היא שיטת עיסוי עדינה ביותר המבוססת על עיקרון של שיפור בזרימה או בקצב הזרימה של נוזלי חוט השידרה במערכת של חדרי המוח וקרומי העצבים לכל אורך עמוד השידרה. יש מעין תאוריה שלנוזל השדרה יש קצב זרימה במעין פולסים קבועים וכשזה מוםרע או יוצא משיווי מישקל בשל חסימות מסיבות כאלו ואחרות נוצרים כאבים, ודרך הטיפול מושג מחדש אותו שיווי מישקל והכאב מוקל. הטיפול עצמו הוא סך הכל נעים ולא מכאיב, ומבוסס על נגיעות די קלות ביחוד באיזורים של הראש והפנים,וגם בגב תחתון. האמת שלי אישית זה לא עזר, אבל כמו בכל טיפול, יש הצלחות ויש כשלונות, ובהחלט היו אנשים שהפיקו מכך תועלת. כמובן שחשוב לוודא שהמטפל יודע מה הוא/היא עושה, כי זה יכול לעשות את כל ההבדל. בהצלחה.

07/05/2008 | 17:48 | מאת: שלמה

דניאלה יקרה מדבריך אני מסיק מסקנה כי הטיפול אם לא מועיל גם לא מזיק. איך אפשר לבדוק את כישורי המטפל. אני מסתמך רק על אתר שקראתי באינטרנט. תודה ואשמח לשמוע את תגובתך. חג שמח ולא כואב

08/09/2008 | 11:38 | מאת: שירי

אני מבקשת מטפלים בשיטה זו למיגרנות, אני לא מצליחה למצוא אודה לכל מי שיעזור לי.יש הרבה שרלטנים בשוק תודה מראש שירי

08/09/2008 | 11:38 | מאת: שירי

אני מבקשת מטפלים בשיטה זו למיגרנות, אני לא מצליחה למצוא אודה לכל מי שיעזור לי.יש הרבה שרלטנים בשוק תודה מראש שירי