אינטגרציה מבנית (רולפינג)

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

03/05/2008 | 10:57 | מאת: שרי

בוקר טוב, האם מישהו ממשתתפי הפורום מכיר או עבר טיפולים בשיטת רולפינג? הציעו לי סדרה של 10 טיפולים ע"י מטפל שטוען שהשיג תוצאות טובות במקדים דומים לשלי. הכאבים אצלי הם באגן התחתון, כל איזור הפרינאום עם קשיים בהתרוקנות. לפעמים כל כך כואב לי שאני צועקת בניסיון להתרוקן או להתפנות וישנם ימים שאני פשוט לא מסוגלת ללכת או לשבת מרוב כאבים. שבת שלום.

03/05/2008 | 11:27 | מאת: דניאלה

שרי שלום, אישית לא טופלתי בכך, אך לפי מה שקראתי, שיטת ROLFING היא שיטה הנקראת ע"ש מייסדת וממציאת השיטה אידה רולף, וזו טכניקה של עיסוי עמוק לשחרור של הפסיות שאלו המעטפות של רקמות החיבור בגוף, וכך להשיג איזון טוב יותר של הגוף והיציבה בכלל, והקלת כאב בפרט. הם מתיימרים להקל מצבים כמו תסמונת CFS ופיברומיאלגיה, תסמונות כאב כרוניות של כאבי גב ואגן ומצבים אחרי ארוע מוחי. עם זאת אין חומר המתעד ומוכיח שאכן השיטה מספקת את אשר היא מבטיחה. הטיפולים נמשכים כשעה לפחות, ויש סידרה של 10 טיפולים, כשאמורים להתחיל מעיסוי בכפות רגליים ולעלות מעלה.זה אסור לנשים בהריון או כאשר יש קרישים בורידים העמוקים של הרגליים (DVT ).האם זה עוזר ? זו תמיד השאלה כשמתחילים טיפול חדש. כנראה שהידע על השיטה והצלחותיה לא שונה בהרבה מכירופרקטיקה וכאבי גב .אני חושבת שהדבר הכי חשוב לפני כל החלטה הוא לוודא אצל מי הולכים לעשות את הטיפול ומהי מידת מיקצועיותו בשיטה, כי זה יכול להיות ההבדל בין תועלת ועד אפילו החמרה בכאב שלא לאמר נזק. בהצלחה, דניאלה

05/05/2008 | 18:00 | מאת: רוחמה

היי שרי אם תעברי את הטיפול וגם תצליחי בו ספרי לנו עליו כי סימפטומים ההתרוקנות עוברים גם עלי בתודה רוחמה

08/05/2008 | 18:25 | מאת: שרי

ערב טוב, רוחמה. אני מקווה שעבר עלייך יום עצמאות שמח ומשוחרר מכאבים. לשאלתך - בוודאי שאספר ואשתף כאן את הניסיון שלי אבל עוד לא החלטתי סופית עם איזה מטפל/ת לעבוד. יש לי המלצה על מטפלת טובה ברחובות וכנראה שאצור אתה קשר במהלך השבוע הבא. שיהיה לך אחלה של סוף שבוע.