טיפול בטיפולי גלי הלם ע"י מכשיר הרדיאלספק - דחוף

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

02/05/2008 | 14:31 | מאת: רוחמה

האם מישהו טופל או לפחות שמע על טיפול בגלי הלם ע"י מכשיר הרדיאלספק שבו משתמשים במכון בשם אלטרנטיבה. .אני נפגעתי בחוט השדרה. הכאבים הם נוירופטיים כרונים קשים מאד המתפרשים על כל הגוף. אני ממש בלתי צפויה בנושא הכאבים לעיתים הכאבים מתגברים בברכיים שנתרקות עם כל פסיעה, לעיתים כאבי עכוז ורקטום, צלעות גב ועכשיו דבר חדש בקרסוליים ועקב. אודה אם תואילו לשלוח אלי בדחיפות את המידע שברשותכם. בברכה, רוחמה

03/05/2008 | 11:04 | מאת: דניאלה

רוחמה שלום, אישית אני לא מכירה את המכשיר, אולם מצאתי סרטון הסבר לגביו ב- YOUTUBE ולפיו מדובר במכשיר של מעין גלים קצרים שבמראה נראה כמו מכשירי האולטרסאונד לשימוש מקומי, וכנראה גם מיועד לפי הפירסומת לדברים דומים, דהיינו- להאצת ריפוי ולפגיעות שטחיות של שריר-שלד בעיקר,כלומר בעיקר מתיחות שריר, נקעים, פציעות ספורט חריפות, דלקות בגידים וכו', אני די בספק במה זה יכול לעזור לך, אבל זה מסוג הדברים שעל פניו הסיכון די נמוך,כנראה, אז להחלטתיך, כל טוב, דניאלה

03/05/2008 | 13:34 | מאת: ענת

רוחמה שלום, צר לי לשמוע על סבלך המתמשך והקושי במציאת הקלה. אין לי תשובה לשאלתך הספציפית, אך כיוון וגם אני סובלת מכאבים באזור אגן תחתון אחרי ניתוח פריצת דיסק מאוד רציתי לשמוע יותר על נסיונך והניתוחים שעברת בע"ש ושהובילו לכאבים. אשמח להתכתב איתך, יש לך דוא"ל? ענת