מרפאת כאב, רופאי כאב פרטיים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/04/2008 | 15:33 | מאת: יעל

שלום! לסבתי יש דלקת פרקים חמורה בגב. לפני כחצי שנה היא עברה סדרה של הזרקות של דפומדרול וזה הקל על הכאב שלה לכמה חודשים. עכשיו היא זקוקה שוב להזרקות הללו, אבל מצבה החמיר והיא לא יכולה לצאת מהבית. האם יש רופאי כאב פרטיים או מרפאות פרטיות שיכולות לשלוח רופא הביתה ? היא גרה בקיבוץ אפיקים, בעמק הירדן. תודה מראש, יעל

30/04/2008 | 12:56 | מאת:

שלום רב, לצערי, אינני מכירה רופא כאב אשר יסכים להגיע אליכם לעמק הירדן אך כדאי לך להתקשר למרפאת הכאב בבית החולים הקרוב אלייך ולהתייעץ עימם בעניין. בבית חולים העמק בעפולה, למשל, יש את ד"ר זאב קריסטל שהוא מומחה לכאב אך איני יודעת אם הוא יבוא אליכם. מצד שני, גם אם לא, אולי יהיה להם במרפאה רעיון בשביל להגיע לסבתך. הרבה הצלחה, מנדי