תגובות בין תרופתיות

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

18/04/2008 | 23:00 | מאת: אייל

שלום רב, למרות שפורום זה משמש לתמיכה רציתי לשאול שאלה למקרה שתוכלו לעזור לי. עקב כאבים כרוניים אני משתמש בטיפות טרמדקס במשך היום ובסטילנוקס לשינה בלילה. האם ניתן להשתמש בשניהם יחד, אם אני סובל מכאבים בשעה שאני הולך לישון? האם יש להקטין את המינון שלהם אם משתמשים בהם ביחד כדי להקטין את הסיכון בתגובות בין תרופתיות? שכחתי לשאול את רופא הכאב וכעת בחג לא אוכל לשאול. תודה רבה.

19/04/2008 | 00:09 | מאת: דניאלה

אייל שלום רב, עקרונית לא ידועה לי כל תגובה בין תרופתית בין כדור השינה שציינת למתן של טרמדקס, ואין צורך להתאמת מינון או מיגבלה בנטילה משולבת. כל טוב וחג שמח

21/04/2008 | 16:27 | מאת: אייל

דניאלה, אלפי תודות!