איחולים למנדי ודניאלה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

17/04/2008 | 18:20 | מאת: ירון לוי

בס"ד למנדי ודניאלה נשות החייל!!! אני חושב שלפני חג החרות חובה על כולנו להביע תודה מכל הלב על תרומתכם האדירה, אשר הינה קודש למען אלו הסובלים. ולכבודכן אשא תפילה קטנה: מנדי ודניאלה היקרות אשר מזמנן "למען" מקדישות תשובות נותנות לכל פונה ייעוץ מקצועי למי שרוצה אחר כל מילה מסתתרת הנתינה זוהי מתנת אל, ולא בחירה מי יתן ותזכו לרוב שמחה נחת,אושר ורק שלווה אברככם לבריאות איתנה שלום רעות ואחווה יירב שכרכן על פועלכן צוות לעניין אתן שתיכן חג אביב פורה ושמח לוי ירון מהלב שולח לוי ירון 054-4017178

24/04/2008 | 09:53 | מאת:

שלום רב ירון, המון, המון תודה על המילים החמות - זה ממש מרגש ונותן לי כוח, בתקופה קשה ביותר, להמשיך בכל העשייה כי חייבים להמשיך לקדם את הנושאים הקשורים לכאב ובמקביל לסייע אחד לשני בכל דרך אפשרית. שלכם, מנדי