בעייה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

16/04/2008 | 06:56 | מאת: יעקב

יש לי כ- 8 חודשים דקירות בכף יד ימין לאורך כל שעות היממה. פניתי לרופאים והפיתרונות שלהם לא פתרו את הבעייה. מה עלי לעשות?

16/04/2008 | 13:40 | מאת: ירון לוי

בס"ד שלום יעקב!! אציין כי איני רופא, אך מניסיון עשיר בביקורים אצל רופאים,ממליץ לך בחום לפנות לד"ר אדלר אברהם, מומחה ומנתח כף יד. יש לו קליניקה פרטית ברמת השרון, ואם אתה חבר קופ"ח כללית, בהצגת כרטיס מושלם התשלום הינו 13 ש"ח בלבד. רופא מקצועי,ואדם נעים וסובלני כלפי החולה. חג שמח ירון לוי

16/04/2008 | 17:39 | מאת: דניאלה

יעקוב שלום, לא ציינת אצל אלו רופאים היית,ואיזה בדיקות או טיפולים עשית כדי לנסות ולהתגבר על הבעיה.בכל אופן, אם טרם היית, אני ממליצה להיבדק אצל נוירולוג בשלב ראשון. יתכן ויש צורך לבצע EMG אם לא בוצע ולוודא שאין תסמונת של Carpal tunnel syndrome שאם כך הדבר הטיפול אכן יהיה ניתוחי. הכאב גם יכול להיות מוקרן מהצוואר, ולכן חשובה הבדיקה נוירולוגית שתכוון לכך. לפעמים אין פיתרון מלא, וצריך להסתפק בניסיונות של הקלת הכאב ואיזונו. אם זה המצב, אז כדאי יהיה לפנות בהמשך ליעוץ של רופא כאב ודרכו לקבל טיפול מתאים. יש להבין שטיפול בכאב עשוי לקחת זמן, מס' ניסיונות, ואינו טיפול "אינסטנט", כך שלא תמיד ניתן לצפות לא לפיתרון פלא, ובוודאי לא לפיתרון מהיר, וחשוב להתחייב לתהליך עצמו. כל טוב

16/04/2008 | 17:47 | מאת: בכר יעקב

עשו לי כבר אי. אם. ג'י ומצאו שזה לא התעלה הקפילרית וכרגע אני בחבישה למשך 10ימים .