התדרים לטיפול בכאב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

26/03/2008 | 20:06 | מאת: אליה

אני סובלת מכאבי פרקים כרוניים בשל rheumatic arthritis. הייתי מטופלת של ד"ר נעמי קפלינסקי ז"ל עד שהיא נהרגה. היא היתה הרופאה היחידה שידעה בדיוק מה אני עוברת ואיזה טיפול אני צריכה והצליחה לאזן לי את הכאב. מאז עברתי חמישה רופאים והכאבים לא מאוזנים. אני כל הזמן מחפשת גם דרכים אלטרנטיביות. אני משתמשת בתדרים של healtone כבר חודשיים ואין בכלל שאלה לגבי היעילות שלהם - הם מאד יעילים. אצלי הקושי הוא כאבים בלילה כי ביום זה יותר קל בגלל הפעילות הגופנית שמורידה מאד את הכאב. אני נרדמת כל לילה עם התדרים בלופ וזה מאפשר לי לישון לילה שלם ללא תרופות מיישנות וללא כאבים. אני כמובן לוקחת משככי כאבים בכמויות אבל לפני שהתחלתי עם התדרים הם לא ממש עזרו בלילה או לפחות לא בכל לילה. השפעה עקיפה אבל לא פחות משמעותית היא על הדיכאון. הכאבים הראומתיים גורמים לי לדיכאון קשה וכאשר יש לי פחות כאב יש הרבה פחות דיכאון.

28/03/2008 | 11:47 | מאת:

שלום אליה, אני מבינה לגמרי איך וודאי הרגשת כשהרופאה שלך נפטרה - לי יש קשר כזה עם רופאת המשפחה שלי ואני לא יכולה לתאר את המצב ללא המעורבות והתמיכה שלה - היא זו שבאמת מבינה את כל הבעיות מהם אני סובלת והיא ממש מרכזת את כל הטיפול שלי. אני שמחה לשמוע שמצאת לך טיפול שמקל עלייך - הרי מה שחשוב זה למצוא את ההקלה ואת הכלי שמאפשר לך להתמודד טוב יותר ולאפשר לך לתפקד. הכאבים מן הסתם יותר גרועים בלילה גם בגלל שכל המיקוד הוא בכאב בגלל שאין גירויים אחרים וזה בכלל מקשה על המצב. אני מודה שאני נעזרת בטלוויזיה בלילות כמקור הסחה. רציתי רק להביע את דעתי ולהגיד שלמרות שמצאת משהו שמקל עלייך, אולי כדאי בכל זאת שתנסי בכל זאת למצוא רופא מומחה - כאב או ראומטולוג- שתוכלי להתייעץ איתו, גם אם זה רק מדי פעם, כי בכל זאת טוב שיש מומחה שעליו אפשר לסמוך, גם אם לוקח זמן למצוא את האדם הזה. אם תרצי, וודאי מי ממשתתפי הפורום יוכל לספר על רופא מומחה שהוא גם רופא טוב וגם אדם אמפתי. היו תקופות שבגלל אכזבתי מהרופאים גם אני התרחקתי לחלוטין מרופאים מומחים אך גיליתי על בשרי כי זה לא היה רעיון כל כך טוב כי כשדברים התסבכו, פתאום הייתי צריכה להתחיל במצב חירום למצוא מישהו שאפשר לפנות אליו. כששומרים על קשר כלשהו עם רופא, לפחות יש לך מקור להיוועץ עימו וכו'. בכל אופן, רק מאחלת לך שהשיפור שחל אצלך ימשיך לאורך זמן...

03/05/2008 | 14:59 | מאת: יונה

אליה שלום היכן ניתן להשיג את המכשיר מפיק התדרים לטיפול בכאב בתודה רבה מאוד יונה