ליבי ליבי עליך דניאלה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

26/03/2008 | 16:17 | מאת: נטו פירגון

את צודקת במיליון אחוז. פעמים כה רבות נעזרתי בעצותיך בפורום זה. את הרוח החיה של הפורום משלבת בחוכמה עיצה רפואית מהיימנה ותמיכה ריגשית שכל כך חשובה לכולנו הסובלים מכאב כרוני באשר הוא. את מצטיירת כאדם חזק ודומיננטי. לרוב האינטראקציה בפורום היא שאלה ומייד תשובה וקשה היה ללמוד מכך על קשייך ומכאוביך הפיזיים והרגשיים. כעת אני מבין כי אין זה המצב. אני יודע מהתכתבויות קודמות כי כמונו את סובלת מכאב כרוני קשה (RSD אם אינני טועה) ובנוסף את גם רופאה ומכאן הידע הרפואי הנרחב. מידיי פעם נשמח לשמוע קצת ממך על מצבך והתמודדויותיך ואז כולי תקווה שמעטה היועצת החיצונית יודעת הכל יתרכך במידה ותוכלי להינות גם מחיבוקינו שכל כך מגיע לך! בין השורות, וקראתי כמעט כל שורה בפורום הזה. לדעתי אפילו מנדי לא מפרגנת לך כמו שצריך וחבל. מכבד, מוקיר, מעריך ומחבק. ש.

26/03/2008 | 18:26 | מאת: דניאלה

לש.-תודה על דבריך שבהחלט נגעו לליבי לדאבוני, נכוויתי קשות כאשר כן ניסיתי לנצל את עזרת ה"פורום" עבורי וכאשר שיתפתי פעמיים בעבר לגבי מצבי וקשיים בהתמודדות, בתקופות שהיו מאוד בעיתיות עבורי,ולא זכיתי לכל תגובה או מענה מאף אחד, כולל מנדי,דבר שגרם לי להרגיש רע עוד יותר, שאם כבר נפתחתי ופניתי לעזרה, אני נתקלת בדלת אטומה, ולכן מאז החלטתי להפריד בין הדברים ולהשאיר את חיי האישיים מחוץ לעסק. אני רק מצטערת שהייתי צריכה להעלות את דבריי על הכתב כדי לעורר את גל התגובות הזה, ולא הספיקו דברי הנאצה הבילתי ראויים עלי לגרום לאותה תגובה גם מבלי שאצטרך לעודד אותה

26/03/2008 | 20:27 | מאת: שרי

אני מצטרפת לדברי השבח של ש' ומרגישה מבוכה ואף בושה לקרוא את דבריה של דניאלה. צודקת בכל מילה. אנא קראי גם את תגובתי בשרשור בגושא התדרים. רק הערה אחת לי - השימוש בביטוי "ליבי ליבי עלייך" נעשה בעיקר על מנת להביע רחמים. בוודאי התכוונת ל- "ליבי איתך" שכוונתו - תמיכה, עידוד ופרגון.

27/03/2008 | 10:52 | מאת: ענבל

שלום ש. כמוך גם רבים אחרים מערכים את דניאלה אבל רציתי קצת לחדד לך ,גם אני עוקבת אחר דברים שנאמרים בפורום ומנדי בהחלט מחזירה והחזירה פידבק לא פעם אחת ושיבחה את דניאלה על מסירותה לפורום וכדומה...