איך אתם לא מתביישים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

25/03/2008 | 18:27 | מאת: אלון

איך אתם לא מתביישים לנצל פה אנשים שסובלים בשביל לעשות עליהם כסף? אני עכשיו רואה שאתם עושים את זה באופן קבוע בפורום. אין לכם בושה? ועוד מתיחסים ככה לאנשים פה שבאמת מנסים לעזור ובאמת עוזרים כמו דניאלה? לא ידעתי שאפשר לרדת כל כך נמוך, אבל כנראה שיש גם אנשים כאלה. חבל שנותנים לכם פה במה.

25/03/2008 | 18:31 | מאת: אלון

זה היה אמור להיכנס כתגובה להודעות של דליה וחבריה. בטעות נכנס כהודעה חדשה

26/03/2008 | 23:20 | מאת: אמיר שואל את אלון

אלון שלום, יש לי בקשה. אני מודה שאני לא כל כך מבין מי נגד מי ברב שיח הזה ואשמח אם תפרט ותבהיר נגד מי אתה יוצא ולמה כלומר מי אלה ה"אתם" ב"אתם לא מתביישים"? ממה שאני מצליח להבחין יש כאן תגובות מכמה כיוונים שחלקן לפחות נראות לי סבירות למדי כמו למשל של אורלי, דניאלה ואליה. תודה, אמיר