תערוכת "מציצים" הצצה לכאב של חולת פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

16/03/2008 | 20:44 | מאת: ענת אלון

אני חולה בפיברו' כבר מעל 12 שנה וכן בתסמונת התשישיות הכרונית, מתמודדת עם כאבים עזים בשרירים ובעצמות. נסיתי כבר המון טיפולים מסוגים שונים קונבקציונליים ורופואה משלימה. עדיין מחפשת מזור לכאביי. מתוך החיפוש וממגבלות הנפש - גוף הפסקתי לעבוד בעיצוב פנים והקמתי לי סטודיו לפיסול קרמי בחצר ביתי. אני מאמינה בכוח של החימר האדמה, ככלי תרפוטי. לתערוכת "מציצים" הכנתי 3 עמודי טוטם גדולים שמתארים את הכאבים בגופי ובנפשי, התהליך שעברתי בסטודיו היה קשה מאוד אבל גם מאוד משחרר וחיזק את תחושותי שזהו חלק מתהליך הריפוי. אני מזמינה את אותכם לתערוכה בגלריית בית הבד בעין הוד 22.3.08 -10.4.08בימים א' -ו' ושבת 10.00-16.00 פתיחה בשבת 22.3.08 בשעה 12.00

18/03/2008 | 17:02 | מאת:

ענת, המון תודה על ההזמנה לתערוכה שלך - אני מאמינה מאוד בעוצמה של ביטוי הכאב והסבל בדרכים יצירתיות כמו פיסול, כתיבה, ציור וכו'. כל הכבוד שמצאת לך עיסוק חדש לאחר התפרצות הכאב. זה לא פשוט לעזוב מקצוע בגלל מצב פיזי אך בכל זאת הצלחת ליצור משהו אחר. לצערי, עין הוד רחוקה מדי בשבילי אך אשמח מאוד אם תוכלי לשלוח לי תמונות של הפסלים באימייל [email protected]. אני מאחלת לך המון הצלחה עם התערוכה ואם תרצי בכך, אפרסם אודות התערוכה בחלון החדשות של אתר העמותה למאבק בכאב. כך אנשים אחרים הקשורים לנושא ידעו על התערוכה. זו תערוכה שכולם צריכים לדעת עליה כי היא מעלה את המודעות לסבל שבכאב הכרוני - אם תרצי עזרה בענייני תקשורת, תשלחי לי אימייל. כל טוב וברכות על התערוכה, מנדי