כאב כרוני-אקוטי מתמשך על רקע פגיעה בחוט שידרה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

09/03/2008 | 12:08 | מאת: עדנה

נפגעתי לפני 13 שנה בתאונה בחוט שידרה צווארי, אני משותקת חלקית ב 4 גפיים, סובלת מאוד מרגישות מוגברת לכאב שיצאה מכלל שליטה בגב תחתון, לכן מרותקת למיטה, למי לפנות לייעוץ מקצועי? רופאי כאב מקצועיים בתחום? כאב זה גורר גם תחושות שריפות ונימול אך הן משניות לבעיה. תודה עדנה

09/03/2008 | 13:38 | מאת: דניאלה

עדנה שלום רב, אין ספק שיש לך מיכלול בעיות להתמודד איתן, ואני בטוחה שתוספת הכאב על כל זאת מוסיפה מעמסה נוספת שבוודאי מקשה עוד יותר, ביחוד לאור במצב הלא קל בו את מצויה. בכל אופן, ניתן קרוב לוודאי להקל על כאב זה. לא תמיד הכאב חולף, כפי שרבים מאלו המצויים ב" פורום" זה יודעים, אולם ההצלחות שונות מאדם לאדם, ובהחלט כיום בסיוע תרופות המצויות בשוק, וידע יעודי לכאבים מסוג זה, אפשר לעזור ולהקל לא מעט. כדאי לפנות למירפאת כאב ,אם ניתן אז עדיף באחת מבתי החולים באיזור מגורייך, אם אינך משיגה הפנייה, אז בשלב ראשון ניתן להתחיל במירפאת כאב של קופת החולים, ולראות איך הולך. הכי חשוב להגיע להיעוץ של רופא כאב שמבין בתחום ויודע להתאים טיפול תרופתי לכאבים בכלל ועיצביים בפרט. מאחלת כל טוב ובהצלחה.

11/03/2008 | 17:45 | מאת: אילנה

סבלתי במשך שנים מכאבים כרוניים במפרקים, ניסיתי הרבה טיפולים אפשריים ללא הועיל. לפני כחצי שנה הגעתי למרפאת כאב של מרכז ד"ר דיין ומאז חל שיפור ניכר במצבי ואני מסוגלת לתפקד לשביעות רצוני. ממליצה מאד! לנסות

19/03/2008 | 18:29 | מאת:

אילנה, איזה טיפול קיבלת אצל ד"ר דיין שהקל על הכאבים? שמחה מאוד בשבילך שהמצב יותר טוב ותודה ששיתפת אותנו במידע הזה.

26/03/2008 | 16:40 | מאת: רוחמה

הלו איפה ואיך אפשר להתקשר רוחמה