דלקת באשך

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

04/03/2008 | 09:31 | מאת: מעיין

שלום רב, ברצוני לישאול את המומחים מה גורם לדלקת באשך? בעלי סובל מכאבים באשך שמאל,הוא ניבדק אצל רופא ועבר גם אולטרסאונד. לאחר הבדיקות ניקבע שהוא סובל מדלקת באשך השמאלי והוא קיבל אנטיביוטיקה לטיפול בדלקת. שאלתי היא ממה נוצרת דלקת באשכים? הבנתי שצריך להימנע מפעילות גופנית ובאמת בעלי נח יותר ולא מבצע פעילות גופנית. ברצוני לדעת ממה ניגרמת הדלקת,האם יכולה להיות בעיה בהמשך? המון תודה מעיין

04/03/2008 | 15:12 | מאת: דניאלה

מעיין שלום רב, לדאבוני לא הגעת למקום הנכון כדי להתייעץ לגבי שאלות אלו. זהו פורום של מתן תמיכה ולא יעוץ רפואי, ובוודאי שלא בתחומים אלא. עצתי לך להתייעץ עם הרופא האורולוג בשאלות הללו, כל טוב.

04/03/2008 | 15:30 | מאת:

שלום רב לך, הגעת לפורום תמיכה לאנשים הסובלים מכאב כרוני ועל כן, לצערי, איננו כל כך יכולים לעזור כי אינני רופאה ואין זה פורום של מומחים רפואיים. אני ממליצה לך לפנות למומחה שמטפל בבעלך ולהגיע לפגישה עימו עם רשימה של כל השאלות שיש לך לגבי הדלקת ממנו סובל בעלך, כך לא תשכחי את כל השאלות ותקבלי מענה ענייני. במידה והדבר גם גורם לכאב, אני ממליצה לך להעלות גם נקודה זו אצל המומחה ולשאול אותו כיצד אפשר להקל עליו. אני חושבת שהכי טוב לשאול את הרופא המטפל את כל השאלות כי הוא זה שמכיר את כל המצב ואת כל הפרטים במקרה של בעלך ועל כן, הוא יתן לך תשובה רצינית ומעמיקה מתוך ידע והיכרות. הרבה בריאות, מנדי