מחפש כירופרקט בצפון

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

20/02/2008 | 11:42 | מאת: צביקה

אני סובל שנים רבות מכאבי ראש וצואר. ניסיתי טיפולים שונים ללא הועיל. האם מישהו יכול להמליץ על כירופרקט המטפל (בהצלחה...)בבעיות כאלה באיזור חיפה והצפון? במידה ואין בצפון, אני מוכן גם ליסוע למרכז, אם יש לכם המלצה. בתודה,צביקה.

20/02/2008 | 20:53 | מאת: דניאלה

צביקה שלום, הכירופרקט הטוב שיש בחיפה והצפון ושאני יכולה להמליץ עליו בכלל, הוא דר' גולדמן בחיפה. אני לא יודעת בדיוק היכן הוא מקבל,ולצערי אני גם לא זוכרת כעת את שמו הפרטי [רפי(?)]. בכל אופן הוא עבד לא מעט במירפאת הכאב ברמב"ם ,עכשיו נראה לי שכבר לא, אבל ויתכן ששם ידעו איך ניתן להשיג אותו- 04-8542040 ="כאב",מזכירות. ,בהצלחה

20/02/2008 | 22:48 | מאת: צביקה

תודה רבה דניאלה!