רצועות כתף קרועות

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/02/2008 | 16:59 | מאת: ברכה

לאימי בת ה-74 יש 3 רצועות כתף קרועות, האם מישהו יכול להמליץ על טיפול כלשהוא או על רופא המתמחה בתחום זה, הכאבים הינם בלתי נסבלים ומפריעים למהלך חיי היום יום וכן גורמים להפרעות שינה קשות - אני רוצה לעזור לאימי שבדרך כלל הינה אישה בריאה פעילה ועצמאית לחלוטין. אשמח מאוד לתגובותיכם, הצעותיכם והמלצותיכם ותבואו על הברכה בבריאות שלימה.

19/02/2008 | 17:02 | מאת: פשוט אני

ד"ר מוזס בבי"ח איכילוב נחשב לאחד המומחים הגדולים בארץ לענייני בעיות כתף הוא עומד בראש היחידה לאורתופדיית כתף שם. שווה בדיקה (התור אליו הוא ארוך מאוד, גם לקליניקה הפרטית,...)

19/02/2008 | 18:33 | מאת: דניאלה

שלום, בהמשך להמלצתה של פשוט אני, רציתי לחזק את דבריה. אין ספק שהדבר החשוב הוא לפנות לאורטופד שמתמחה בבעיות כתף ולברר מה הטיפול המומלץ עבורה. ברצועות קרועות יש מס' אפשרויות טיפול, שתלויות בסוג הרצועה הקרועה, והאם הקרע הוא חלקי או מלא.החל מטיפולים פיזיוטרפים, ועד לארטרוסקופיה של הכתף בניסיון לתקן את הפגיעה. במקביל, אין כל סיבה שתסבול מכאב או לא תישן בלילה. האם היא מקבלת טיפול כלשהו נוגד כאב? בשלב ראשון ניתן להתייעץ עם רופא המישפחה ואם טיפול שינתן לא יספיק, חלילה, יהיה אולי בהמשך מקום לשקול הפנייה ליעוץ רופא כאב לשיכוך כאבי הכאב באופן מיטבי. כל טוב