מדבקה PAIN MASTER

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/02/2008 | 11:44 | מאת: רוחמה

שלום רב, לפני שאכתוב את בקשתי אני מבקשת לציין כי אין זה בגגדר פרסומת למוצר . אם הקטע שנראה כפרסומי מיותר בבקשה למחוק או להודיעני ואז אכתוב מחדש ללא הפרטים שקראתי בחיפושי אחרי הקלה ולו קטנה בכאבי הנוירופטיים שרק הולכים ומתגברים מדי יום, כך שכמעט אינני מסוגלת ללכת, ואני הולכת רק בעזרת הליכון ומלוה מצאתי חומר על המדבקה הזאת. האם מישהו מחברי הפורום שסובל מפגיעה בחוט השדרה כבר ניסה או שמע על המדבקה הנ"ל. אודה באם תואילו לעדכן אותי רוחמה מוצרים לטיפול בכאב מדבקות retsaM niaP מדבקות חשמליות לטיפול בכאבים כגון: דלקת מפרקים, דלקת חוט השידרה, כאב לאורך עצב הירך האחורי, כאבי ראש, ברכיים, דלקת גידים, כאבים שלאחר פציעה, התכווצויות שרירים ברגלים ועוד. מדבקות MCT מכילות מתקן בגודל אלקטרודה רפואית המפיץ אנרגיה חשמלית בתדר נמוך באופן שוטף ורציף אל מוקד הכאב. התיאוריה המנחה בפיתוח MCT היא כי בריקמה בריאה קיימת זרימה ישירה של זרם חשמלי בגוף. בזמן פציעה או פגיעה הזרימה החשמלית משנה מסלולה, והאיזון החשמלי מופר. שימוש בזרם מיקרו באיזור הפגוע נועד "ליישר" את הזרימה בחזרה למסלול ולסייע בתיקון הרקמות. מדבקת MCT נמצא מתאים לשימוש בטיפול בכאבים כגון: דלקת מפרקים, דלקת חוט השידרה, כאב לאורך עצב הירך האחורי, כאבי ראש, ברכיים, דלקת גידים, כאבים שלאחר פציעה, התכווצויות שרירים ברגלים ועוד. יתרונותיו הבולטים של המוצר: * יכולת איבחון וטיפול נקודתי במוקד הכאב - האלקרודות מקיפות את מוקד הכאב. * ערכה קלה, נוחה ובטוחה לשימוש - אין צורך ב"יד מומחה", קרי רופא לצורך שימוש במוצר. * זרם חשמלי נמוך ולא מסוכן - micro AM 25. * אורח חיי מוצר - מדבקה לשימוש רב פעמי - 500 שעות שימוש. * יכולת ניידות בלתי מוגבלת בזמן הטיפול.

19/02/2008 | 16:27 | מאת: דניאלה

רוחמה שלום רב, את המדבקה הספציפית הזו אני לא מכירה, אולם בדקתי לאור שאלותייך את הספרות לגבי הנושא הזה, ומיסתבר שהשיטה ניבדקה מדעית לגבי כאבים ממקור שריר ושלד, וביחוד בכאבי גב ממושכים, כולל עם פגיעה עיצבית, והוכיחה הפחתה בכאב באופן בהחלט משמעותי, כולל במטופלים שניכשלו לטיפולים תרופתיים, כירופרקטיים ואחרים. ככל שמשך הכאב לפני תחילת טיפול זה היה ממושך יותר (מעל 5 שנים), ניזקקו ליותר טיפולים עד להשגת ההצלחה, כאשר במחקרים ניתנו טיפולים בתדירויות של פעם-פעמיים בשבוע, ולא כפי שמומלץ לפי החברה במתן ממושך למשך 3-5 ימים. כמו"כ יש לציין, ששיא התגובה הופיע בזמן חציון של כ- 5-6 שבועות מתחילת הטיפול, וגם לא תוך 3 ימים, כפי שמתואר ע"י החברה המפרסמת. בכל אופן, מדובר כנראה בטיפול בטוח, שהוכיח עצמו כולל במיקרים כשלך. מצד שני- כנראה שהטיפול דורש כמות לא מבוטלת של מדבקות למשך זמן לא קצר, והעלויתו בהתאם. כל טוב ובהצלחה, כתמיד, ונישמח כולנו לשמוע על תוצאותייך, אם תחליטי להתנסות, דניאלה

19/02/2008 | 17:00 | מאת: פשוט אני

שלום רוחמה אני עדיין לא שמעתי גם -כן על מה שאת מספרת כאן אבל לפי דבריה של דניאל ה- זה בהחלט שווה בדיקה אני מנסה עכשיו להשיג מדבקות אחרות שמיובאות מארה"ב ועולות המון כסף אבל שם העניין הוא שים אותן במשך כל שעות היממה על האבר הפגוע. האם את יודעת לומר איפ האיפשר לרכודש את המדבקות שאת מדברת עליהן? וגם - מ ה מחירן? תודה אני