עדכון על מצבה של מנדי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

11/02/2008 | 17:28 | מאת: ענבל

ערב טוב לכול חברי הפורום, שוחחתי עם מנדי ורציתי לעדכן אותכם שעברו עליה כמה שבועות קשים מאוד ותוך כמה ימים היא אמורה לחזור לפורום. היא מבקשת את הבנתכם ומתנצלת תודה, ענבל

19/02/2008 | 11:11 | מאת: רוחמה

מנדי יקרה לי מאד מאד, איחולי החלמה מהירה גם מצבי בחודש האחרון הורע מאד, קבלתי הפניות למיון ואני מסרבת ללכת עקב המצב השורר שם. ובינתיים השרפה/ בערה בכל הגוף, אי יכולת לשכב,לדרול,ללכת לשבת ולשכב הם בלתי נסבלים. ושום תרופה מאלה שאני לוקחת לא עוזרת. ההרגשה היא שאני מכניסה רעל לגוף ללא תועלת. לכשתחלימי ארצה שתשתפי אותי בכל מה שעברת ואת עוברת כמובן אם תרצי זאת. מעריצה אותך על כל הסבל שלך, ולמרות זאת הפעילויות ושלך. דואגת לך מאדד מאד. רוחמה

24/02/2008 | 17:23 | מאת:

רוחמה יקרה, המון תודה על הדאגה וצר לי על ההרעה במצבך ועל כל מה שאת עוברת. כמו כן, צר לי מאוד שאת מרגישה שאינך יכולה ללכת למיון על מנת לקבל הקלה כלשהי לכאב, כי אין קשה יותר מלהרגיש לבד וללא יכולת לפנות לקבלת עזרה. אולי הרופא המטפל שלך יכול לדבר עם מישהו בכיר במיון על מנת לשפר את היחס שאת מקבלת במיון, על מנת לאפשר לך לקבל את העזרה שאת צריכה במצבים הללו? אם תרצי להתקשר אלי, את מוזמנת להתקשר לסלולרי 0547233073 תחזיקי מעמד, מנדי