גמילה ממשככי כאבים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

09/02/2008 | 18:15 | מאת: נתי

שלום,אני בת 60+ סובלת מכאביראש/מיגרנות כבר עשרות שנים. (לאחרונה גם סובלת מחרדות קלות ועוד כל מיני). אני לוקחת אלגוליזין,אימיטרקס,קלונקס,ועוד בכמויות הולכות וגדלות. ניסיתי כבר כמעט את כל סוגי הטיפולים ומטפלים. האם יש לכם מישהו או משהו להמליץ לי? תודה.

09/02/2008 | 20:49 | מאת: דניאלה

נתי שלום, בהנחה שאכן כאבי הראש מהם את סובלת הם אכן מיגרנות, שכן לא כאב ראש הוא אכן מיגרנה, מבין התרופות שציינת, הרי שרק אימיטרקס נחשבת כתרופה יעודית יותר למיגרנות, וכך או אחרת, גם היא וגם אלגוליזין, הן תרופות שעוזרות רק להתקף ורק למועד קצר, ואינן מונעות התקפים או פועלות לטווח ארוך יותר. יש בהחלט תרופות שיכולות להפחית תדירות התקפים, למנוע אותם או להחליש את עוצמתם באם ניטלות בקביעות. כמו כן יש שיטות שניתן ללמוד ולתרגל ויכולות להקנות לך שליטה עצמית להפחתת עוצמת הכאב, אם ע"י הירגעות, הרפייה ,דימיון מודרך וכו'. עצתי שתפני לטיפול במיסגרת של מירפאת כאב בבית חולים באיזור מגורייך. יש בהחלט נוירולוגים, רופאי כאב המתמחים בטיפול בכאבי ראש, ובטוחני שיוכלו להציע לך עוד מיגוון טיפולים שיוכלו להקל עלייך, כל טוב