פלא גב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

09/02/2008 | 14:14 | מאת: רוחמה

שלום רב, האם מישהוא השתמש במוצר שנקרא פלא גב, וזה גם הואיל לכאבים נוירופטיים קשים קראתי על המוצר באינטרנט (מן מצע ששמים על המיטה ושוכבים עליו. בברכה רוחמה

09/02/2008 | 15:25 | מאת: דניאלה

רוחמה שלום, אני לא מכירה אישית את המוצר, אך לפי מה שכתוב עליו באתר שלו ולפי מנגנון הפעולה, זה אמור להיות שיטה של דיקור/אקופרסורה אבל באופן כללי, לפי שטח ולא אישי לפי סוג הכאב, מיקומו וכו' כפי שמקובל ברפואה סינית קלאסית, אז האם זה באמת יעיל או שווה כמו שאר המכשירים שמוכרים ביוקר ולא ממש עובדים, בסגנון צמיד או מה שלא יהיה?! אישית בתור מי שלמדה דיקור אני מאמינה שצריך ךהתאים זאת אישית, וששמיכת לחץ כללית שיכולה לעזור לכולם באותה מידה, לא ממש נישמע לי נכון, אבל כל אחד יכול לזרוק 400 ש"ח ולנסות, או שיעזור, או שיחמיר או שלא יעשה כלום, בהצלחה

19/02/2008 | 20:10 | מאת: שרי

סובלת כבר שנים מכאבי גב בעיקר באזור השכמות, בעיקר כנראה מישיבה לא נכונה. לפני חודשיים התחלתי להשתמש בפלא גב וראי זה פלא אין לי יותר כאבי גב.מדי פעם מתעורר לו כאב שנעלם אחרי שכיבה על פלא גב. מבחינתי זהו באמת פלא. לא יודעת ממה את סובלת אבל שווה לנסות כל טיפול דיקור או משהו אחר יעלה לך אותו דבר.