מרפאת כאב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

25/01/2006 | 18:32 | מאת: יעל

אני מכרמיאל . איפה מרפאת כאב טובה באזור? אני בקופת חולים כללית.

26/01/2006 | 14:02 | מאת: חיפאית

שלום יעל! על פי ספר השירות של קופת חולים כללית, יש מרפאות כאב ב: מרפאת לין בחיפה מרפאת זבולון בקרית ביאליק. זה רק מידע, אין לי הכרות אישית, ולכן לא אוכל להמליץ. בנוסף, שמעתי , אבל אינני מכירה, שיש מרפאת כאב ברמב"ם , אבל לשם ספק אם תקבלי הפנייה והתחייבות מקופת החולים.

26/01/2006 | 15:38 | מאת:

שלום לך יעל, אני ממליצה לך בחום לקבל טופס 17 והמלצה מרופא המשפחה שלך להגיע למרפאת הכאב ברמב"ם ועדיף לראש המרפאה: ד"ר אייזנברג. בהצלחה...

26/01/2006 | 15:56 | מאת: יעל

אין סיכוי שבמרפאה קופת חולים כללית יתנו הפנייה לרמב"ם!!!!