אנא קראו - לטובת כולנו....

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

21/11/2007 | 13:45 | מאת:

שלום רב לכולם, כחלק מהנסיון המתמיד שלנו בעמותה להעלות לסדר היום הציבורי את הנושאים הקשורים לטיפול בכאב, אנו עובדים עם תוכנית תחקירים חדשה בטלוויזיה להעלות נושאים הקשורים לסל הבריאות מבחינת חולים כרוניים. אנחנו מחפשים אנשים ש: 1.קיבלו המלצה מרופא כאב לתרופה לטיפול בכאב עצבי (אחת משלושת התרופות שהכנסנו לסל בשנה שעברה) ולמרות שעמדו בכל הקריטריונים, הקופה דחתה את הבקשה לפחות פעם אחת. 2. אנשים שיש להם ביטוח זהב (או איך שמוגדר הביטוח המשלים של הקופה שלכם) והגישו בקשה לקבל תרופה שאינה בסל ולמרות שיש ביטוח משלים שמכסה תרופות שאינן בסל, הקופה דחתה את הבקשה. 3. אנשים שאינם מקבלים תרופה למרות שהיא נמצאת בסל, בגלל שקופת החולים מסרבת לתת. אם אתם עונים על אחת מהקטגוריות או מכירים מישהו כזה, אנא פנו אלי בהקדם האפשרי ל- 057233073 או [email protected]

21/11/2007 | 23:56 | מאת: פשוט אני

שלום מנדי, האם גם גבאפנטין שהקופה לא מוכנ הלתת אוו במחיר מסובסד נחשב לעניין?

05/12/2007 | 19:39 | מאת:

בהחלט כן - כל עוד יש הגדרה של כאב עצבי!