מיגרנות שאלוהים יעזור.....

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

21/11/2007 | 12:26 | מאת: מיכל-מיקמיק

שלום להלן סיפורי האישי, על המיגרנות שנכנסו לחיי בגיל 13 והלכו והתעצמו ונעשו חלק מאוד מאוד משמעותי במהלך של החיים, עד כדי כך שהייתי מתכננת את החיים שלי לפי המיגרנות.. (14 שנה), ניסיתי הכל, את כל התרופות הכי חזקות בשוק, אפילו הגעתי לאשפוז אחרי יומיים של מיגרנה שחשבתי שהראש שלי ממש עומד להתפוצץ.. ניסיתי רפואה סינית - דיקור, ניסיתי לשנות תזונה - אך שום דבר, ללא הואיל. וראו איזה פלא - אני כבר שנה ללא מיגרנות!! (אולי בלחץ יש איזה אחת בכמה חודשים..) עברתי ממש מדורי גהנות עד שלגמרי במקרה נתקלתי בהומאופת (בחסד) בשם יונתן קדם, הגעתי לפגישה שבה הוא נתן לי לדבר על כל מה שמציק לי בחיים, על הרגלי האכילה שלי, על השינה והחלומות, על מה שקרה בגיל 13 שבעקבות כך התפרצו המיגרנות וכו' וכו'. הוא נתן לי תרופה הומאופתית, לכל מה שסיפרתי ולמרבה הפתעתי לאט לאט הדברים החלו להשתנות, המיגרנות תדירותם בהדרגה ירדה, והגעתי למצב האופטימלי שלעולם לא חשבתי שאני אגיע אליו... לא האמנתי שאני יפסיק לנטול כדורים באופן קבוע.. בקיצור אין ממליצה יותר גדולה ממני שמו יונתן קדם, הוא עובד עכשיו במרכז אדיב - שזה מרכז להומאופתיה קלאסית ברמת החייל. לא עוד אופטלגינים ותפוחי אדמה על הראש...

21/11/2007 | 13:57 | מאת:

מיכל- מיקמיק היקרה, אני כה מודה לך על ששיתפת אותנו בהתנסות החיובית שלך - רב הזמן אנו שומעים פה בפורום על כל מה שלא מצליח ואנו מדברים הרבה מאוד על הקשיים של החיים עם הכאב, שזה כמובן מאוד חשוב. עם זאת, עלי להודות שנורא כיף לשמוע סיפור חיובי של הפחתת כאבים עד לרמה שבו הכאבים כבר אינם שולטים בך. יהי רצון שהמצב הזה רק ימשיך ואף ילך וישתפר. המון תודה גם שסיפקת לנו את המידע על המטפל שהצליח לעזור לך, וכך, מי שירצה בכך יוכל לפנות אליו. אז שוב, תודה רבה לך על התקווה שנטעת בנו.... מנדי