לדניאלה מדבי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

08/11/2007 | 12:43 | מאת: דבי

שלום רב דניאלה!!! רציתי לישאול מה שלומך ? האם יש הטבה ? אני מאחלת יום טוב בריאות עם המון ..........אור. המון אהבה דבי

08/11/2007 | 14:08 | מאת: דניאלה

דבי יקרה, אני מודה לך התעניינותך. לצערי, נוסף על בעיותי ה"רגילות" שלא אכנס אליהן, אך גם הן לא מעטות, בחצי שנה אחרונה חלה החמרה ניכרת במצבי, וכעת עברתי השתלה נוספת של אלקטרודה,( כי כבר יש לי אחת), שזה אומנם מעט סייע, אך הסתבך פעם אחר פעם, כך שבפעם הראשונה היא זזה, ובשנייה- הזדהמה, ומשום שהמשמעות להוציא אותה מאוד קשה עבורי, אני כבר שישה שבועות עם אנטיביוטיקה בוריד כדי לנסות להצילה, אך לא ברור שזה מצליח, כי עדיין יש לי חום. בכל אופן, נקווה לימים טובים יותר, ותודה על איחולייך , שמזכירים לי דבר חוכמה שאלמוני אמר: שגם לאחר הלילה הכי שחור, קיימת ההבטחה לאור יום. אז בנימה אופטימית זו, ולסוף שבוע טוב ולא כואב לכולם, דניאלה

08/11/2007 | 14:16 | מאת: דניאלה

דבי יקרה, אני מודה לך התעניינותך. לצערי, נוסף על בעיותי ה"רגילות" שלא אכנס אליהן, אך גם הן לא מעטות, בחצי שנה אחרונה חלה החמרה ניכרת במצבי, וכעת עברתי השתלה נוספת של אלקטרודה,( כי כבר יש לי אחת), שזה אומנם מעט סייע, אך הסתבך פעם אחר פעם, כך שבפעם הראשונה היא זזה, ובשנייה- הזדהמה, ומשום שהמשמעות להוציא אותה מאוד קשה עבורי, אני כבר שישה שבועות עם אנטיביוטיקה בוריד כדי לנסות להצילה, אך לא ברור שזה מצליח, כי עדיין יש לי חום. בכל אופן, נקווה לימים טובים יותר, ותודה על איחולייך , שמזכירים לי דבר חוכמה שאלמוני אמר: שגם לאחר הלילה הכי שחור, קיימת ההבטחה לאור יום. אז בנימה אופטימית זו, ולסוף שבוע טוב ולא כואב לכולם, דניאלה