כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

06/11/2007 | 14:20 | מאת: אלי

שלום רב אני כ 12 שנה סובל מכאבים כרוניים על בסיס יומי בכאבים חזקים בחזה , הכאבים הם שריפה ,קור, צביתות ודקירות בחזה , ניבדקתי על ידי קרדיולוגים עשיתי מיפוי עצמות ולא מוצאים שום דבר אבל אני ממשיך לסבול מכאבים האם למישהוא יש תשובה ??? תודה רבה על העזרה

06/11/2007 | 19:37 | מאת: דניאלה

אלי שלום רב, לאחר 12 שנים של תלונות ובדיקות, זה אמור להיות די ברור גם לך, שקרוב לוודאי שלא ימצא הסבר או מימצא אורגני שיסביר את תלונותיך, וכן שגם אין סיבה לדאגה שמתפספס דבר מה כי אם היתה חלילה בעיה רפואית משמעותית הגורמת לתונות אלו, היא כבר היתה מתגלה במהלך תקופה כה ממושכת. מאידך, אין ספק שלפי דברייך, תסמינים אלו גורמים לך סבל ואי נוחות, ולכן בשלב זה (חבל שהמתנת כה הרבה, אך טוב מאוחר מלעולם לא), יש לדעתי להתרכז בהקלת הכאבים ושיפור איכות החיים, וללא שימת דגש מהי סיבתם, תוך קבלה והבנה שלא תמיד יודעים מדוע מרגישים כאב או תסמין מסוים. אני הייתי מציעה לפנות למרפאת כאב בקופת חולים או באחד מבתי החולים באיזור מגוריך. במירפאות הכאב יש צוותים מיקצועיים רב תחומיים שבוודאי יוכלו לסייע להתמודד עם הכאב ולשכך אותו בדרכים המתאימות לך. בהצלחה וכל טוב, דניאלה

11/11/2007 | 12:23 | מאת:

אלי, בהמשך למה שכבר נאמר, לא ניתן כמובן לאבחן אותך באינטרנט וכפי שדניאלה ציינה, הדבר הכי חשוב כעת זה למצוא מזור לכאבייך - לא בהכרח ניתן להעלים את כאבייך אך מומחה לטיפול בכאב יוכל לנסות להקל עלייך. הבעיה היא כאשר רק מחפשים ללא הרף אבחנה, מתוך אמונה שאתה לא רוצה לטפל בכאבים אם אתה לא יודע ממה הם נובעים, אתה בסוף זה שנפגע שכן אתה ממשיך לסבול. כפי שדניאלה הציעה, כדאי לך בהחלט לגשת למרפאת כאב טובה על מנת לקבל טיפול לכאבים עצמם. הרבה הצלחה - כולי תקווה שכשתגיע למרפאת כאב, יצליחו לפחות להקל עלייך!