לדניאלה האיכפתית

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

03/11/2007 | 11:31 | מאת: דבי

שלום דניאלה! אני קצת התאכזבתי שלא פגשתי אותך בכנס . את נישמעת לי אישה מקסימה ואיכפתית שרוצה לעזור לכולם. אני חושבת שאת אישה מקסימה!!!!!!!! הצטערתי מאוד לשמוע שאת בעצמך לא מרגישה טוב אני מאחלת לך רפואה שלמה ורק נישמע בשורות טובות אני אשמח מאוד להיות לך לעזר אפילו אימייל. שבת שלום ואור דבי

04/11/2007 | 10:48 | מאת: דניאלה

דבי היקרה, תודה רבה על מילותייך החמות שנותנות עידוד וכוח במיוחד בימים לא קלים אלו. לדאבוני נבצר ממני להשתתף בכינוס מפאת בעיותי האישיות שלצערי בחודשים האחרונים אחת רודפת אחרת, אז לימים טובים יותר, ותודה שוב, דניאלה