כנס

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

03/11/2007 | 07:04 | מאת: נילי

הזדמן לי בוקר מיוחד , הכל היה מושלם ומעניין מאד.לא חוויתי אירגון כנס כה מושלם. שמחתי להכירך , אין כמוך , ההנחייה שלך היתה מרתקת. כל הכבוד

13/11/2007 | 15:11 | מאת:

תודה מקרב לב - אני שמחה שנהנית ולמדת מהכנס ומאוד מודה לך על הפידבק החיובי שנתת לנו, למארגנים.. אעביר את המילים החמות שלך ליתר המארגנים ושוב, המון תודה. מילים חמות כשלך הם הבנזין שמאפשר לנו להמשיך, חרף הקשיים הרבים. בהערכה רבה, מנדי

25/11/2007 | 22:55 | מאת: טרז

אשמח מאוד לקבל הסבר למהי הערכה קוגנטיבית ואם אפשר גם דוגמאות של משימות לבדיקה של הערכה קוגנטיבית , האם תוצאות של הערכה יכולים להשפיע מבחינה של מוגבלות בעבודה מסויימת???? תודה