s.c.s

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

26/10/2007 | 02:56 | מאת: טובה

מנדי יקרה, תודה מקרב לב על התשובה המהירה, אני מסכימה עם מה שאת מציעה. רציתי לספר לך שאני אחות במקצועי ומעבר לכך גם חקרתי היטב את הנושא, אך אני תמיד אשמח לשמוע ולקרוא עוד דברים. , וחוץ מזה אין חכם כבעל ניסיון. לאחר שאקרא את הדברים שהמלצת ולאחר הכנס אשמח מאוד , מאוד לדבר איתך. דבר נוסף בבקשה, הייתי מאוד ,מאוד רוצה להגיע לכנס אבל אינני יכולה להתנייד באוטובוסים ו/או מוניות שרות עקב מגבלות הנידות שלי, ברכבת עוד עם הרבה כח רצון אני מצליחה .בימי שישי הרכבת האחרונה יוצאת מתלאביב בשעה 11.00 .אני גרה בבאר שבע ומבקשת ממך ומשאר החברים בקבוצה אם מישהו יכול לעזור לי לארגן טרמפ מבאר שבע ובעיקר חזור,אני אהיה אסירת תודה . הטלפון שלי הוא 0524687134 מנדי שוב תודה על עצם מוכנותך לתת כלכך הרבה, ועל הכל, ושיהיו לך הפוגות עצומות מכל תחושה רעה, מכל סוג, ובמקום כאב כל תחושותייך יהיו מלאות אהבה, אושר, ושלווה. סוף שבוע ניפלא ונטול כאב לכולנו

28/10/2007 | 15:31 | מאת:

אנסה לסייע - אבדוק עם אנשים אחרים. יש לי גם הצעה נוספת. ארגון עזר מציון מסיע אנשים עם קשיי הליכה בחינם - במידה וקובעים עימם לפחות יומיים מראש. אני מניחה שיש סניף של העמותה גם בבאר שבע - הם אנשים טוב לב שעזרו לי המון לפני מספר שנים. הם מסייעים לאנשים מכל הדתות, דתיים וחילוניים וכו' למרות היותם ארגון חרדי. בנוסף יש את ארגון יד שרה שיש להם שירות דומה תמורת סכום סמלי. אני מציעה לך לפנות כבר מחר בבוקר לעזר מציון לראות אם הם יכולים לעזור לך! בתקווה שתוכלי להגיע, תודה על המילים המעודדות והמחזקות, מנדי