כנס לנצח את הכאב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

26/10/2007 | 00:57 | מאת: ליאור

אני רוצה לברך על היוזמה לקים כנס מיסוג זה ואותך באופן אישי על המאמץ. אנחנו הסובלים מכאב כרוני חיבים לעשות הכל כדי לעלות את המדעות למחלת הכאב בארץ בתודה וערכה ליאור

29/10/2007 | 18:39 | מאת:

הי ליאור, קודם כל עלי להדגיש שהכנס הינו פרי יוזמה של חמש עמותות חולים - ענב"ר (מחלות פרקים), צעדים (מושתלי פרקים), עילא, אס"ף (פיברומיאלגיה ותשישות כרונית) ביחד עם העמותה למאבק בכאב. שיתופי פעולה כאלה הם חשובים כי ככל שאנו מתחזקים, ככל שיותר אנשים יודעים/מבינים/מודעים יותר לבעיית הכאב וככל שיותר ארגונים יאמצו את הנושא - כולנו נרוויח מזה..... המון תודה על המילים החמות - לאחר ימים ארוכים של עשייה מטורפת לקראת הכנס, המילים שלך ושל אנשים יקרים אחרים, נותנים לנו, למארגנים את הכוח להמשיך הלאה. זה כאילו שהגוף שלי יודע שלמרות שאני מעמיסה עליו עומס רב מדי ומתישה אותו יתר על המידה, הוא חייב להתנהג יפה עד ליום שישי לפחות..... מקווה מאוד ליאור שכבר נרשמת ושניפגש בכנס! שוב תודה על העידוד, מנדי