פרטים לגבי הכנס וכיצד להירשם

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

20/10/2007 | 12:39 | מאת:

שלום רב לחברי הפורום היקרים, רציתי ליידע אתכם כי ב- יום שישי 2.11.07 יתקיים כנס ראשון מסוגו העוסק בהתמודדות עם כאב עבור חולים ובני משפחותיהם בשאיפה לספק מידע וכלים להתמודדות יומיומית עם כאבים כרוניים ממקורות שונים. הכנס יחל עם הרשמה, כיבוד וסיור בתערוכה בשעה 09:00 - 09:45 ובשעה 10:00 ההרצאות יתחילו עם ברכות מסמנכ"ל משרד הבריאות וטקס קצר לזכרו של פרופ' דייויד ניב, במעמד המשפחה מכיוון שהכנס הינו לזכרו של פרופ' ניב. לאחר כשעה וחצי תהיה הפסקה. נושאי ההרצאות: מהו כאב כרוני וכיצד מתמודדים עימו, כלים להתמודדות יום יומית עם כאב כרוני, כאב במחלות מפרקים, מימוש הזכות לבריאות הלכה למעשה:המשאבים, מדיניות והמטופל שביניהם מאת נציבת קבילות הציבור של משרד הבריאות והרצאה אחרונה בנושא הומור ויצירתיות בהתמודדות עם הכאב, בשילוב ליצנים רפואיים. מומלץ להירשם מראש בפקס מס 035639599 לבירור פרטים: טל' 035639518 הכנס הינו יוזמה של חמשת ארגוני החולים הללו: עמותת ענב"ר,עמותת צעדים, עמותת אס"ף, עילא והעמותה למאבק בכאב (מחלות מפרקים, מושתלי פרקים, פיברומיאלגיה ותשישות כרונית וכאב מסוגים שונים) מקווים לראותכם בכנס, מנדי לייטון-בלישה יו"ר העמותה למאבק בכאב

21/10/2007 | 19:18 | מאת: פשוט אני

ראשית, תודה על העדכון והרבה בהצלחה. שני ת - האם תוכלי לתת לינק או לחלופין לתת פירוט מי הם המרצים הנואמים וחלוקת סדר יום, כדי שאפשר יהיה לקבל קצת יותר מידע על זה..... תודה מראש,

23/10/2007 | 18:17 | מאת:

פשוט אני יקרה, תודה על האיחולים - למען כולנו אני מקווה שהמשתתפים יהנו מהכנס וכן שיגיעו הרבה אנשים כי גם זה מסר בפני עצמו. הנה קישור להזמנה עם כל המידע: http://www.e-med.co.il/emed/new/usersite/presentations/021107.pdf .אם מישהו מכם רוצה הזמנה בדואר יחד עם טופס הרשמה - אנא שלחו אלי מייל עם כל הפרטים למשלוח דואר ל- [email protected] ואנסה לשלוח לכם בהקדם. בהזמנה עצמה, הנמצאת בקישור שלמעלה, מפורטת התוכנית המלאה עם כל ההרצאות. זה בכוונה לא כנס ארוך מדי ויש גם הפסקה כי הרי לכולנו קשה לשבת הרבה זמן ללא תנועה.... ההרצאות מתייחסות להיבטים שונים של התמודדות עם כאב - מומחה לכאב ירצה על מהו כאב ואילו טיפולים יש, פסיכולוג רפואי בכיר ירצה על דרכים להתמודדות יומיומית עם כאב, הרצאה על כאב במחלות מפרקים, הרצאה על הומור ויצרתיות בהתמודדות עם כאב וגם נציבת קבילות הציבור תרצה ותסביר מהו תפקידה וכיצד כל אזרח יכול לפנות אליה ובאילו עניינים. אני ממליצה בחום ואף מבקשת שתרשמו מראש - זה גם יוצא חמש עשרה שקל יותר זול וזה לא מעט......אגב, כשאתם מתקשרים אנא תודיעו שהגעתם דרך העמותה למאבק בכאב! לצערי אין כרגע מידע באתר של העמותה למאבק בכאב על הכנס בשל כשל טכני אך תוך יום יומיים כל המידע יהיה גם שם. מחכה לראותכם, מנדי