תרומה למדע

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

18/10/2007 | 19:10 | מאת: jacob y

אני רוצה לתרום לאחר המוות את גופתי למדע. למי עלי לפנות ומה התהליך. בברכה

20/10/2007 | 11:06 | מאת:

שלום רב לך, העלית נושא מורכב ומעניין שגם אני חושבת עליו פעמים רבות. הסתכלתי במקומות שונים וראיתי תשובה בנושא זה מאת מישהי מהמרכז הארצי להשתלות. מספר המרכז הינו: 1-800-609-610 והיא העלתה נקודה למחשבה - ניתן גם לתרום איברים לאנשים חיים ואז, לתרום את שנותר למדע. בנוגע לבירור ישירות בעניין תרומת הגוף כולו למדע בלבד- צריך ליצור קשר עם אחת מבתי הספר לרפואה ומהם תוכל לקבל את כל המידע הדרוש (בית הספר לרפואה, אונ' העברית, אונ' תל-אביב, בן גוריות ו/או הטכניון. מקווה שמידע זה יסייע לך, מנדי