אני משתמשת כל יום בכדור אקספו 8 זה יכול לגרום לנזק

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

17/10/2007 | 11:02 | מאת: מירה

אני סובלת משחיקת סחוס בשני הברכיים הכדור מאד עוזר לי מספיק לי כדור אחד ביום מתי כדי לקחת אותו לפני האוכל או אחרי תודה

17/10/2007 | 12:08 | מאת: דניאלה

מירה שלום רב, ראשית, אני שמחה לשמוע שהכדור מסייע לך ובכך משיג את מטרתו. שנית, לידיעתך, במידת הצורך, אם דרוש, ניתן ליטול עד שני כדורים ליום. לשאלתך- תרופות נוגדות דלקת וכאב כגון קספו נחלקות לשתי קבוצות, כאלו שעשויות לפגוע ברירית הקיבה כמו הוולטרן, נקסין, אדוויל, למשל, ולכן יש ליטול אותן אחרי אוכל ו/או ליטול במקביל תכשיר המגן על הקיבה כמו לוסק או קונטרולוק כדוגמא. ישנם תכשירים יותר בטוחים לקיבה שביניהם הסלברה נחשב הכי סלקטיבי, ואחרים מעט פחות כמו האטופן וגם הקספו, ולכן ליתר ביטחון כדאי לקחת אחרי האוכל ולא לפניו. בנוסף, אם את משתמשת לאורך זמן, מומלץ פעם במס' שבועות לבצע מעקב של תפקודי כליות ולוודא שהם תקינים. כל עוד התפקוד שמור ניתן להמשיך בשימוש, אך אם מתחילה חלילה להופיעה הפרעה כלשהי בתפקוד הכילייתי, יש לעשות הפסקה בשימוש. כל טוב, דניאלה

21/10/2007 | 14:24 | מאת: רוחמה

שלום רב האם הקספו יכול להועיל בכאבים עיצביים קשים. כאבים נוירופתיים ביי