דלקת פרקים.

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

16/10/2007 | 12:15 | מאת: elbarak

מה אפשר לעשות נגד כאבי הפרקים?

16/10/2007 | 21:08 | מאת:

שלום רב, יש להבדיל בין טיפול במחלה עצמו - ישנם כל מיני תרופות שניתן לתת, ע"פ סוג דלקת הפרקים ולשם כך, חשוב מאוד להגיע למומחה פרקים המתמחים במחלה זו. מעבר לזה, ניתן להרגיע משמעותית את הכאב של דלקת פרקים. אני ממליצה לך להתחיל אצל מומחה פרקים ואם לא תקבלי עזרה מספקת להקל על הכאב, תפני בהמשך למרפאת כאב. מעבר לזה, ב- 2.11.07 בכנס שאנו מארגנים יחד עם ארגוני מחלות פרקים, יהיו הרצאות על מה ניתן לעשות וכיצד ניתן להתמודד יותר טוב עם הכאב. אני ממליצה לך בחום לבוא. אם תשלחי לי במייל שלי את האי מייל שלך, אשלח לך הזמנה. מומלץ להירשם מראש, עוד השבוע אם אפשר לשריין מקום[email protected] ניתן לקרוא על התמודדות עם כאב באתר של העמותה שקישור אליו נמצא בצד שמאל - בלוגו של העמותה. אם תרצה עוד מידע/פירוט - בשמחה רבה. תרגישי טוב מנדי

12/05/2008 | 22:19 | מאת: תקווה

עשיתי דיקור סיני עם שילוב של מסז וקיבלתי טיפות הומופטיות ושאחרי סימתי [היתה הכלה] וזה הכאבים חזרו שנית אחרי תקופה של חודש הכאבים חזרו ואין הכלה למצוא הרופא ייאץ לי לא לאכול ירקות מסימים עגבניות פלפל חצילים וחריף הגתי למצב שאני לא יכולה לתפקד מהכאבים של שתי כפות הידים בחיי היום יום ואני מרגישה שהמצב רק מחמיר תעזרו לי מה לעשות תודה לעוזרים

29/10/2007 | 17:55 | מאת: מידע

הפתרון הטבעי שילוב בן http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=6947 לבן http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=775 ריפוי והחלמה של דלקת הפרקים