ניתוח כדאי או לא כדאי ...... הרבה תגובות !!

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/09/2007 | 23:24 | מאת: יוני

קודם כול אני מאחל לכם בריאות והחלמה מהירה יש לי כמו לכולם הסטוריה של כאבים טיפולים הנובעים מבעיות בגב לפני כמה שנים עברתי ניתוח בגב התחתון שהיה לו אפשר להגיד שיפור מסוים לתקופה מסוימת אך זה חזר ובגדול וכיום די מוגבל למרות שאני די כבר רגיל אבל נמאס ואני רוצה חיים אחרים כתוצאה מזה שאני לא יושב . עומד . שוכב טוב ויש לי לחץ על גב ובעוד גבהים ואני מתחיל להרגיש את זה בעוד מקומות אני רוצה לעצור את זה כמה שאני יוכל . כיום אני עומד לעבוד ניתוח קיבוע L5 S1 השאלה שלי אחרי כמה זמן אפשר לשוב לעבודה אני לא יכול להיות בחופשה מעל בערך חודש מבחינה כללית אני חייב לעבוד ( לפחות לחזור באופן חלקי אני עובד בעבודה לא פיזית אבל כרוכה בהרבה ישיבה ) ( עד שאין לך בעיה אתה לא יודע שיש לך בעיה אתה נזרק ואף אחד לא עוזר לך במדינה ) מישהו שעבר הניתוח יכול לספר לי קצת איפה הוא עבר אותו באיזה בי"ח ואיך היה לו ... קצת מסיפור שלו תודה לכול מגיבים !!

30/09/2007 | 00:23 | מאת: יוסי

שלום יוני אני לא רוצה ליאש אותך אבל אני לצערי עברתי את הניתוח הזה קיבוע של L4 S1 שזה היה הניתוח השלישי ןלצערי המצב הוא יותר גרוע אני באמת לא רוצה לייאש אבל רק שתדע ששום דבר לא מובטח בהלחה רבה במה שתעשה

30/09/2007 | 10:49 | מאת: יוני

עוד תגובות ..........

04/10/2007 | 10:06 | מאת: מירה בולבה

שלום לך יוני. קראתי את שאלתך, לא כתבת למה אתה אמור לעבור ניתוח קיבוע, לא כתבת אצל מי ובאיזה בית חולים. יש ניתוחי קיבוע מוצלחים ויש גם פחות. תלוי מה הסיבה שאתה טוען לניתוח כזה. לא הייתי ממהרת לחרוץ את גורלו של הגב במהירות כזו, מה עוד שאתה תמיד יודע איך אתה נכנס לניתוח אבל לא בדיוק איך יוצאים ממנו. חודש החלמה לאחר קיבוע הוא זמן מדוד מדי, לא תמיד הגוף עושה את אשר אומר לו הלב. בברכה. מירה בולבה.

04/10/2007 | 11:06 | מאת: יוני

קיבוע מותני ב L6 S1 באסותא דוקטור אשכנזי אם אתם מכירים ובשל פריצה ירידה בגובה תעלה מאוד צרה בין יתר

06/10/2007 | 12:43 | מאת: ר

תיזהר מאשכנזי,ותבדוק