כאב חזק באשכים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

23/09/2007 | 16:10 | מאת: אריאל

שלום אני בן 15 ויש לי כאב באשכים... לפני יומיים יצאתי עם כמה חברים וחברות התנשקתי והיה לי מגע עם אחת(לא סקס) מאותו יום כואב לי האשכים אני לא חושב שזה קשור למגע שהיה לי איתה.. ניסיתי לאונן והכאב לא עבר הכאב עבר לי היום בבוקר ולאחר כמה שעות חזר בחזרה.. למה כואב לי?? תודה מראש על העזרה

24/09/2007 | 09:10 | מאת: דניאלה

אריאל שלום רב, לכאבי אשכים סיבות רבות, ה"חברה'" נוטים לייחס כאבים אלו להתרגשות מינית וחוסר סיפוק שלו, ואכן רבים מתארים תחושות כנ"ל בגיל ההתבגרות עם השינויים ההורמונלים ההופעה של חוויות ריגשיות חדשות, גם ללא קשר לסיפוק מלא. יתכן ואכן בכך מדובר, אולם, בכל כאב חדש, ביחוד כזה שלמרות שחלף, שב ומופיע, ביחוד שהינו חד צדדי, למרות תחושת המבוכה ואי הנוחות, הייתי ממליצה בכל זאת לגשת ולהבדק על ידי רופא כדי לוודא שאין כל בעיה אחרת המצריכה טיפול (למשל -דלקת, או אחר). רופאים הבודקים איזור זה הם אורולוגים (ורובם גברים ). כל טוב ובריאות, דניאלה

24/09/2007 | 18:37 | מאת:

הי אריאל, בהמשך לדבריה של דניאלה, כדאי לך לפנות למומחה- אורולוג- לברר על הכאבים כי ממה שאני מבינה הכאב הזה ממש מפריע לך, מדאיג אותך ואינו מוכר לך ממקודם ועל כן, למען השקט העצמי שלך כדאי לך בהחלט לפנות לרופא מסוג זה. אני מברכת אותך על שהיה לך האומץ לשאול על הכאבים הללו ולא החלטת פשוט לסבול אותם בשקט מבלי לשאול/לברר על הבעיה אז לא נותר לי אלא לאחל לך שהכאב יחלוף ושהבירור הרפואי ירגיע אותך. אם יהיו לך עוד שאלות הקשורות לכאבים, אנחנו ננסה לכוון אותך כמיטב יכולתנו. כל טוב, מנדי